Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Mario 71369 Ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 337,-
På lager
SKU
06202-185
   

Slåss mot bossen Bowser med denne tøffe ekstrabanen til LEGO® Super Mario™ startbanesettet ditt. Vipp unna Lava Bubble for å komme deg inn i Bowsers slott. Slå Dry Bones ned fra den vibrerende plattformen. Unngå Boo som jager deg rundt i slottet. Tramp på flippere for å heve Bowsers arm og samle belønninger fra ?-klossen og tidsklossen.

Etterpå rister du broen til Bowser faller, og du vinner! Spillere vil garantert like vippe-, riste- og balanseringutfordringene i Ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott (71369). Dette lekesettet er en flott gave til barn og supplerer LEGO® Super Mario™ startbanesettet (71360) perfekt, med sine roterende og ristende plattformer, flippere som får Bowser til å løfte armene, en ?-kloss og tidskloss samt en ristende bro. Settet inkluderer også figurer av Bowser, Boo, Dry Bones og Lava Bubble. (Super Mario-figuren følger ikke med, den finnes kun i LEGO Super Mario 71360 Eventyr med Mario - startsett). Gøyal app LEGO Super Mario gratisappen inneholder intuitive Instructions PLUS med kule visningsverktøy som gjør byggingen enda morsommere. Appen inneholder også tips om kreative måter å bygge om og leke på, og den er en trygg plattform, hvor fans kan utveksle ideer. Ubegrenset gameplay LEGO Super Mario samlersett passer like bra til gruppekonkurranser som til alenespilling, og gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfavoritt i virkeligheten. Den modulære startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir fans muligheten til å bygge egne gøyale og kreative nivåer.

 • Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ startbanen sin med den actionfylte ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott (71369) og får da muligheten til å beseire motstandere i gøyale vippe-, riste- og balanseutfordringer.
 • Dette LEGO® Super Mario™ lekebyggesettet for barn inneholder figurer av Bowser, Dry Bones, Boo og Lava Bubble samt slottstårn med plattformer som roterer og rister, en ?-kloss, og tidskloss samt mye mer som bidrar til et spennende gameplay.
 • Barn skal slåss mot storbossen Bowser, få LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) til å trampe på flipperne for å løfte Bowsers armer og komme seg til tidsklossen og ?-klossen før de rister på broen til Bowser faller overende.
 • Dette LEGO® byggesettet består av 1010 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave for barn fra åtte år og oppover. De kan bygge sin egne, unike nivåer og bruke dem sammen med startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • I sin opprinnelige form er dette settet over 23 cm høyt, 47 cm bredt og 34 cm dypt, og det kan bygges om og kombineres med startbanesettet eller andre LEGO® Super Mario™ ekstrabanesett på mange måter.
 • Batteriløs lek – bruk ekstrabanesettet sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen, og la spillet begynne.
 • Med den intuitive LEGO® Super Mario™ gratisappen får barn byggeinstruksjoner, digitale visningsverktøy og en trygg plattform, hvor de kan dele ideene sine med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlerlekesett gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på mange muligheter til å utvide, bygge om og spesialtilpasse egne nivåer for enda morsommere spilling.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt de strengeste bransjestandardene, og det gjør dem lette å sette sammen og ta fra hverandre for LEGO byggere, helt uten superstjernekrefter.
 • LEGO® byggeklosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig, slik at du kan være trygg på at dette unike lekesettet oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1010
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell71369
EAN5702016618488
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.