Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Mario 71371 Power-Up-pakken Propell-Mario

-45%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

45%
Kampanjepris 60,- 110,- Du sparer: 50,-
På lager
SKU
06202-187
   

Gjør klar til flytur med den kule Power-Up-pakken Propell-Mario! Kle opp LEGO® Mario™ figuren din (følger ikke med) med de spesielle buksene og propell-kapsen. Med propell-antrekket kan LEGO Mario fly av sted mens han lager nye lyder og samler mynter. Ta med LEGO Mario på en actionfylt flytur, og forvandle samtidig stuen din til et digert LEGO® Super Mario™ nivå!

Spillere får en ekstra dimensjon i LEGO® Super Mario™ spill med Power-Up-pakken Propell-Mario (71371). Denne tilbehørspakken inkluderer en interaktiv drakt med propell-kaps til LEGO® Mario™ (Super Mario-figuren følger ikke med, den finnes kun i LEGO Super Mario 71360 Eventyr med Mario - startsett). – barna hører propell-lyder når de får LEGO Mario til å «fly» for å ta mynter. Dette byggesettet er en flott gaveleke til barn som allerede har LEGO Mario figuren fra lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360). Bygg og lek Esken inneholder byggeinstruksjoner, og du finner også byggeinstruksjoner i LEGO Super Mario gratisappen. Appen inneholder også tips til hvordan kreative barn kan bygge og leke og er en trygg plattform, hvor barn kan dele modellene sine med andre LEGO Mario fans. LEGO Mario! LEGO Super Mario lekesett passer like bra til gruppekonkurranser som til alenelek, og gir barn muligheten til å leke med en velkjent spillfavoritt i virkeligheten. Startbanebyggesettet, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir spillerne mulighet til å lage sine egne, unike nivåer.

 • Ta barnas LEGO® Super Mario™ gameplay til neste nivå med Power-Up-pakken Propell-Mario (71371), som inneholder en byggbar drakt som gjør LEGO Mario™ (figuren følger ikke med) enda flinkere til å samle mynter.
 • Denne drakten passer på LEGO® Mario™ figuren i lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360). Når LEGO Mario har på seg denne byggbare drakten og løftes opp, kan du høre propell-lyd.
 • Når Propell-Mario begynner å fly, kan spilleren tjene enda flere digitale mynter og forbedre resultatet sitt. Barn synes det er gøyalt å få Mario til å fly omkring og forvandle stuen til et virkelig LEGO® Mario™ nivå.
 • Dette LEGO® byggesettet består av 13 deler. Det er en flott bursdags- eller feriegave til kreative barn og fans fra seks år og oppover, som kan tilpasse Startbanen På eventyr med Mario (71360) og ekstrabanesett på unike måter.
 • Det finnes også andre kule LEGO® Mario™ oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Ild-Mario (71370), Power-Up-pakken Katte-Mario (71372) og Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373).
 • Dette LEGO® settet krever ikke batterier – det aktiveres når barna bruker drakten på LEGO Mario™ figuren fra startbanesettet. Pakken inkluderer illustrerte instruksjoner som gjør at barn kan bygge uten hjelp fra andre.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder visningsverktøy som forenkler byggeprosessen og tips om kreative måter å leke på. Den gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO® Super Mario™ lekesettene kan barn leke med en ikonisk spillkarakter i virkeligheten. Settene gir barn muligheten til å utvide, bygge om og skape utallige nye nivåer, som de kan spille alene eller i konkurranse med venner.
 • Byggere trenger ikke Super Mario-krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO® byggeklosser! Helt siden 1958 har klossene vært produsert i samsvar med de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer ensartede og kompatible klosser.
 • LEGO® klosser og deler testes på nesten alle tenkelige måter. Det sikrer at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 13
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell71371
EAN5702016618501
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.