Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Mario 71373 Power-Up-pakken Byggmester Mario

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 110,-
På lager
SKU
06202-189
   

Gjør deg klar for action med den supre Power-Up-pakken Byggmester Mario! Kle opp LEGO® Mario™ figuren din (Super Mario-figuren følger ikke med, den finnes kun i LEGO Super Mario 71360 Eventyr med Mario - startsett) med de spesielle buksene og kapsen. Få ham til å trampe hardt på LEGO® klosser for å samle mynter. Jo mer han tramper, jo flere mynter vinner du! Dermed får du enda mer klosseknusende lek og moro ut av LEGO® Super Mario™ nivåene du lager!

LEGO® Super Mario™ spillere kan trampe seg til en høyere poengsum med Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373). Når LEGO® Mario™ bruker denne interaktive drakten, kan spilleren tjene digitale mynter ved å få Mario til å trampe seg gjennom den klossebygde banen de har laget. Dette byggesettet er en fin gaveleke til barn som allerede har LEGO Mario figuren fra lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360). App-moro Esken inneholder illustrerte byggeinstruksjoner, og du finner også byggeinstruksjoner i LEGO Super Mario gratisappen. Appen inneholder også en trygg plattform, hvor barn kan dele modellene sine med andre LEGO Mario fans, samt gøyalt innhold og tips til hvordan kreative barn kan bygge og leke. Actionfylte spill Med LEGO Super Mario samlerlekesett kan barn leke med en unik og ikonisk spillfigur i virkeligheten og løse problemer på kreative måter. Den modulære startbanen og ekstrabanesettene gir fans muligheten til å bygge egne nivåer som de spiller alene eller i konkurranse med venner.

 • Barn får et klossetrampende og myntsamlende LEGO® Super Mario™ gameplay med Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373), som inkluderer en interaktiv drakt som LEGO Mario™ kan ha på seg.
 • Den byggbare drakten passer på LEGO® Mario™ figuren som følger med i Startbanen r På eventyr med Mario (71360), som utvider spillet funksjonalitet.
 • Når LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) har på seg drakten, kan spillere tjene digitale mynter ved at han tramper hardt på LEGO klosser som barn har laget banen med.
 • Dette LEGO® byggesettet består av 10 deler. Det er en flott bursdags- eller feriegave til barn og fans fra seks år og oppover, som får ekstra lekemuligheter i Startbanen På eventyr med Mario (71360) og ekstrabanesettene.
 • Det finnes også andre LEGO® Mario™ oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Ild-Mario (71370), Power-Up-pakken Propell-Mario (71371) og Power-Up-pakken Katte-Mario (71372).
 • Denne gøyale og kreative byggeleken krever ikke batterier – det aktiveres når barna bruker drakten på LEGO Mario™ figuren fra startbanesettet. • Pakken inkluderer instruksjoner som gjør det enkelt for barn å bygge selvstendig.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, råd om gøyale og kreative måter å leke på og gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlerlekesett gir barn muligheten til å leke med en unik og ikonisk spillfigur i virkeligheten. Settet byr på utallige kreative utfordringer som barn kan løse alene eller i konkurranse med venner og familie.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klosser oppfylt de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer ensartede og kompatible klosser. De sitter godt sammen og er samtidig enkle å ta fra hverandre. Derfor trenger ikke barn noen superstjernekrefter når de bygger!
 • LEGO® byggeklosser og deler testes grundig og analyseres for at du skal være trygg på at alle LEGO settene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 10
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell71373
EAN5702016618525
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.