Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Mario 71381 Ekstrabanesett Chain Chomps jungeleventyr

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 245,-
På lager
SKU
12202-37
   

Utvid LEGO® Super Mario™ startbanen med en spennende Chain Chomp-utfordring! Beveg deg inn i Soda Jungle, men pass på så du ikke tråkker ut i giftsumpen. Hopp på Bramball-figuren med tornedekkede bein for å beseire den. Hopp opp på plattformen for få bort Chain Chomp. Så snart denne farlige fienden med glefsende tenner er frigjort, kan du hoppe på myntklossen for å få belønningen din!

Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt med et utfordrende Soda Jungle-nivå ved hjelp av ekstrabanesettet Chain Chomps jungeleventyr (71381). Perfekt gave som passer for trendsettende barn. Inkluderer figurer av Bramball og Chain Chomp som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) må beseire, en hoppeplattform Mario må bruke for å fjerne Chain Chomp, og en myntkloss som gir spillere ekstra digitale mynter i belønning. (Merk: Man må ha 71360 startbanesettet for å kunne spille interaktivt.) Kul app LEGO Super Mario gratisappen kan brukes med settet, og appen inneholder intuitive verktøy som forenkler byggingen og inspirerer til kreativ bygging og lek. Samtidig er det et trygt forum hvor barn kan dele modellene sine. Endeløse muligheter Med LEGO Super Mario samlerlekesettene kan barn spille med den ikoniske figuren i virkeligheten, konkurrere med venner eller spille alene. Fans kan bygge egne nivåer med startbanesettet, ekstrabanesett og Power-Up-pakker for enda mer kreativ moro.

 • Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ startbanen sin med en Soda Jungle hoppeutfordring og konkurrere mot venner med det gøyale ekstrabanesettet Chain Chomps jungeleventyr (71381).
 • Unikt lekesett som inkluderer LEGO® figurer av to ikoniske Super Mario™ fiender – en Chain Chomp og en Bramball – som LEGO® Mario™ (figuren er ikke inkludert) må beseire.
 • Inkluderer en hoppeplattform som Mario bruker for å fjerne Chain Chomp, og en myntkloss som gir spillere ekstra digitale mynter i belønning.
 • Dette LEGO® byggesettet består av 160 deler. Det er en gøyal bursdags- eller høytidsgave til barn, og brukes sammen med Startbanen På eventyr med Mario (71360) for å få tilgang til interaktivt spill. Passer for barn fra sju år.
 • Modulen er 10 cm høy, 21 cm bred og 15 cm dyp i originaloppsettet, men kan bygges om og kombineres med andre LEGO® Super Mario™ sett på mange forskjellige måter.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inkluderer byggeinstruksjoner, et trygt forum hvor barn kan utveksle ideer og annet. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlerlekesettene gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på endeløse muligheter til å utvide, bygge om og spesialtilpasse og skape egne, unike nivåer.
 • LEGO® komponenter oppfyller høye bransjekrav. De er derfor kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO® komponenter oppfyller strenge sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

Detaljer:

 • Antall klosser: 160
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell71381
EAN5702016912463
MerkeLEGO

Utvidet spill og lek

Startersettet er nødvendig for å spille.

Hoppende plattform

LEGO Mario må slå ut Chain Chomp for å komme forbi!

Slå Bramball

Bramball er også et hinder på veien mot å samle flere digitale mynter.

Coin block

Få ekstra belønninger når LEGO Mario hopper på denne blocken!

Ny level

Spillerne kan konkurrere om å slå hverandres totale mynter

LEGO Super Mario app

Finn byggeinstruksjonene på appen.

LEGO Super Mario Chain Chomp Jungle Encounter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.