Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Mario 71383 Ekstrabanesett Wigglers giftsump

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 334,-
På lager
SKU
12202-39
   

Med dette actionfylte ekstrabanesettet kan du utvide LEGO® Super Mario™ startbanesettet ditt med en Wiggler i Soda Jungle! Vri og dunk Wiggler sånn at den hemmelige broen felles ut, men pass deg for Goomba som gjemmer seg under broen. Bruk den roterende plattformen og flåten for å unngå giftsumpen. Få fantastiske krefter med superstjerneblokken, og fullfør den episke banen ved å beseire Koopa Paratroopa!

Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt med ekstrabanesettet Wigglers giftsump (71383) og bygge et utfordrende og spennende Soda Jungle-nivå. Settet inkluderer en glideplattform, hvor du skal slåss mot en Wiggler, en nedfellbar bro, en avtakbar flåte og en superstjerneblokk samt Wiggler, Goomba og Koopa Paratroopa som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) må beseire. (Merk: Du må ha 71360 startbanesettet for å kunne spille interaktivt.) Gøyal app LEGO Super Mario gratisappen med Instructions PLUS gjør det enda morsommere å bygge settet. Appen inkluderer digitale visningsverktøy og inspirerende tips, og den er et trygt forum der barn kan utveksle ideer. Endeløs action Med LEGO Super Mario samlerlekesettene kan barn spille med en fysisk versjon av den ikoniske Nintendo®-figuren. Disse supre gavesettene passer like godt til solospilling som gruppespilling. Med startbanesettet, ekstrabanesett og Power-Up-pakker kan fans bygge endeløst mange unike nivåer.

 • Med ekstrabanesettet Wigglers giftsump (71383) kan barn utvide LEGO® Super Mario™ startbanesettet sitt med mange forskjellige utfordringer i en klossebygd og giftig Soda Jungle.
 • Inkluderer LEGO® lekefigurer av ikoniske Super Mario™ fiender – Wiggler, Goomba og Koopa Paratroopa – som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) må beseire.
 • Inkluderer en glideplattform, nedfellbar bro og avtakbar flåte som spillere kan samhandle med underveis, samt en superstjerneblokk som gir spilleren ekstra krefter og bedre belønninger.
 • Det unike lekesettet består av 374 deler. Det er gøyalt som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til barn, og brukes sammen med startbanen På eventyr med Mario (71360) for å få tilgang til interaktivt spill. For barn fra sju år.
 • Det kreative byggesettet er 6 cm høyt, 31 cm bredt og 26 cm dypt i originaloppsettet, men kan bygges om og kombineres med andre LEGO® Super Mario™ sett på mange forskjellige måter.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inkluderer byggeinstruksjoner og et trygt forum hvor barn kan utveksle ideer og mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ lekesett gir barn muligheten til å leke med en ikonisk Nintendo®-videospillfigur i virkeligheten og byr på endeløse muligheter til å utvide, bygge om og tilpasse unike nivåer for spilling i gruppe eller alene.
 • LEGO® kvalitetskomponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er lette å sette sammen, kompatible og sitter godt sammen.
 • LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller de strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 374
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell71383
EAN5702016913262
MerkeLEGO

Utvidet spill

Du må ha startersettet for å kunne spille.

Vinglete møte

Overvinn broen for å vinne digitale mynter.

Goomba

LEGO Mario må bekjempe Goomba. 

Super star block

Få ekstra krefter fra denne blocken.

Avtakbar flåte

Spillerne kan bruke flåten for å kjempe seg gjennom sumpen.

LEGO Super Mario App

Byggeinstruksjone kan du finne i appen.

LEGO Super Mario Wiggler’s Poison Swamp
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.