Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Super Mario 71391 Ekstrabanesettet Bowsers luftskip

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 865,-
På lager
SKU
06212-28
   

Barn kan bygge Bowsers ikoniske luftskip og bruke ekstrabanesettet (71391) til å utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt. Fartøyet kan brukes i «flymodus» eller felles ut til «banemodus», og spillerne må håndtere utfordringer som Bowsers Mecha Hand og en POW-blokk for å avdekke skjulestedet hvor en Rocky Wrench befinner seg. (Merk: Man må ha startbanesettet 71360 eller 71387 for å kunne spille.)

Ikoniske fiender

Settet inkluderer figurer av Kamek, Rocky Wrench og Goomba samt startrøret Cannon som kan brukes som starten på et 90 sekunder langt nivå. Barn kan spille alene, samarbeide med eller konkurrere mot en venn som har en LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ figur. Se også LEGO Super Mario gratisappen som inneholder byggeinstruksjoner, kreativ inspirasjon og mye mer.

Grenseløs moro

LEGO Super Mario lekesett for samlere bringer familiens Super Mario favorittfigurer fra det digitale universet og inn i virkelighetens verden. De er perfekte som gaver til barn som liker å ha de aller nyeste lekene.

 • Barn kan bygge og vise fram en flott klossebygd modell av Bowsers luftskip og bruke ekstrabanesettet (71391) for å lage et nytt og unikt nivå i LEGO® Super Mario™ lekeuniverset sitt.
 • Inkluderer LEGO® figurer av Kamek, en Rocky Wrench og en Goomba fra Super Mario™ samt en POW-blokk og startrøret Cannon som innleder nivået og øker mulighetene for å samle digitale mynter.
 • Luftskipet kan felles ut, slik at det detaljerte interiøret vises. Det byr på mange utfordringer for spillerne, som kan bruke Kameks kost for å dunke Bowsers Mecha Hand overende og en planke til å velte masten.
 • Lekesettet består av 1152 deler. Det er flott som bursdags- eller høytidsgave til barn som allerede har et LEGO® Super Mario™ startbanesett (71360 eller 71387, kreves for å kunne spille). Passer for barn fra åtte år og oppover.
 • Spill alene, eller koble deg til en venns LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ figur via Bluetooth (ekstra figurer følger ikke med) for sosial tospillermoro, hvor dere kan vinne bonusmynter ved å samarbeide.
 • Luftskipet er 3 cm høyt, 35 cm langt og 19 cm bredt i utstillingsformat, men det kan felles ut og kombineres med andre LEGO® Super Mario™ sett på mange ulike måter.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, inspirasjon, et trygt forum hvor barn kan utveksle ideer og mye mer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ byggesett for samlere bringer populære Super Mario favoritter inn i virkelighetens verden og byr på grenseløse, gøyale og kreative utfordringer med ekstrabaner, ombygging og interaktiv lek.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det sikrer at de er kompatible og sitter godt sammen. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO® byggeklosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller krevende, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1152
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell71391
EAN5702016913309
MerkeLEGO
Utvid startsettet ditt med denne ekstrabanen

Utvidet lek

Du trenger en startersett for å leke med denne utvidelsespakken.

Spill på lag eller mot hverandre

På lag eller mot hverandre?

Spill sammen med en ekstra figur for enda mer moro!

3 ikoniske fiender

Sloss mot de kjente fiendene til Mario.

Bruk den spinnende kosten til å slå ut hånden

Kameks kost

Bruk den spinnende kosten til å slå ut hånden.

Hopp på POW-blokken for å få Rocky Wrench til å skyte ut

POW-blokk

Hopp på POW-blokken for å få Rocky Wrench til å skyte ut.

Bruk kanonen for å starte 90 sekunders level

Level-start

Bruk kanonen til å starte en 90-sekunders level!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.