Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Mario 71405 Ekstrabanesettet Fuzzy Flippers

-35%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Kampanjepris 150,80 Vår lavpris: 232,-
35%
Du sparer: 81,20
På lager
SKU
07227-29
   

Flytt den actionfylte LEGO® Super Mario™ leken opp i luften med Ekstrabanesettet Fuzzy Flippers (71405), som passer for barn fra seks år. Settet inkluderer en byggbar modell av en himmel og en sky med vipper for de to LEGO Fuzzy figurene samt en sopptrampoline og tidskloss. Få LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ (figurene følger ikke med) til å sprette på sopptrampolinen og trampe på hver ende av vippene for å velte Fuzzy-figurene og tjene digitale mynter. (Merk: Du må ha startbane 71360, 71387 eller 71403 for å kunne spille interaktivt.)

Digital støtte for bygging og lek

Du finner settets byggeinstruksjoner i LEGO Super Mario hjelpeappen. Appen er dessuten et trygt forum, hvor barn kan utveksle ideer med hverandre og finne inspirasjon til flere gøyale og kreative måter å bygge og leke på.

Kreativ moro

LEGO Super Mario lekesett for samlere er ypperlige leker for trendsettende barn. Med startbanene og ekstrabanesettene kan fans utvide, bygge om og skape unike baner som byr på timevis med myntsamlerlek.

 • Bygg en utfordrende Super Mario™ himmelbane – med Ekstrabanesettet Fuzzy Flippers 71405 kan barn sende sin klossebygde LEGO® Super Mario™ bane til værs.
 • To LEGO® Fuzzy figurer – få LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ (Merk: disse tre interaktive figurene følger ikke med) til å trampe på hver ende av vippene for å velte Fuzzy-figurene overende og beseire dem.
 • Klossebygd himmel, oransje sopptrampoline og tidskloss – sopptrampolinen er laget slik at en interaktiv figur kan sprette på den.
 • Sololek eller tospillerlek – venner som har en interaktiv LEGO® Super Mario™ figur hver, kan utføre denne doble vippeutfordringen sammen.
 • Gaveidé til barn fra seks år – settet med 154 deler passer som gøyal jule- eller overraskelsesgave til trendsettende barn som har et LEGO® Super Mario™ startbanesett (71360, 71387 eller 71403), noe som er påkrevd for å kunne spille.
 • Bygge og kombinere – den byggbare himmelen med vipper er 9 cm høy, 20 cm bred og 17 cm dyp og kan kobles sammen med andre modulære LEGO® Super Mario™ sett.
 • Digitale instruksjoner – LEGO® Super Mario™ appen inneholder byggeinstruksjoner, inspirerende tips og mer Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Kreativ, sosial lek – LEGO® Super Mario™ samlersett kan utvides, bygges om og formes til unike nivåer på uendelig mange måter, og passer både til sololek og lek sammen med familie og venner.
 • LEGO® kvalitet er det samme som førsteklasse kvalitet – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Dermed er de lette å sette sammen til robuste modeller.
 • Med sikkerhet i høysetet – LEGO® byggeklosser og -deler testes grundig for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 154
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell71405
EAN5702017155258
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.