Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 338,-
På lager
SKU
12182-40
   

Utforsk nyskapende byggeteknikker og fantastisk design med LEGO® Technic Chevrolet Corvette ZR1 – en LEGO modell som er utviklet i samarbeid med Corvette. Denne tøffe versjonen av Corvettes raskeste og kraftigste superbil noensinne, har originalens oransje og svarte fargedesign og en rekke realistiske detaljer, inkludert en stor bakvinge, fire eksosrør og lavprofildekk med svarte eikefelger.

Test ut den fungerende styremekanismen, og beveg bilen for å aktivere den synlige V8-motoren med bevegelige stempler. Denne eksklusive 2-i-1-modellen kan bygges om til en kraftig hotrod.

  • Antall klosser: 579
  • Alder: fra 9 år

Denne eksklusive modellen fra LEGO Technic er utviklet i samarbeid med Corvette og fanger virkelig essensen av den ikoniske superbilen. Den kommer i autentiske farger som oransje og svart, svarte felger med lavprofildekk, store spoilere bak og 4 eksosrør. Denne kopien av Chevrolet Corvette ZR1 har også operativ styring. Bygg om denne fantastiske modellen til en realistisk hotrod.

  • Mål Chevrolet Corvette ZR1: 8 x 29 x 12 cm
  • Mål Hotrod: 8 x 23 x 12 cm
Produktdetaljer
Modell42093
EAN5702016369588
MerkeLEGO
Alder9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.