Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42095 Fjernstyrt stuntracer

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 285,-
På lager
SKU
12182-42
   

Utforsk LEGO® Technic Fjernstyrt stuntracer, en fartsfylt modell med futuristisk design og digre terrengbelter og store kjedehjul bak for topp akselerasjon! Grip fjernkontrollen, og gi full gass for å løfte fronten og kjøre over hindringer. Spinn rundt, og kjør med krappe svinger både forover og bakover. Dette motoriserte 2-i-1-kjøretøyet for barn har flott gul og blå fargedekor og kan bygges om til en knalltøff fjernstyrt racerbil!

Gi full gass for å kjøre på bakhjulene, spinne rundt i ring og kjøre over hindringer med den motoriserte modellen LEGO® Technic 42095 Fjernstyrt stuntracer. Denne tøffe modellen har digre terrengbelter og store kjedehjul bak for topp akselerasjon i tillegg til dekorative klistremerker og en moderne fargedesign i gult og blått. Kjør forover og bakover, til venstre og høyre – og trill rundt. Bygg om denne 2-i-1 fjernstyrte stuntraceren til en fjernstyrt racerbil for en dobbelt så morsom bygge-og-leke-opplevelse.

 • Et fartsfylt, motorisert og fjernstyrt kjøretøy med belter og store kjedehjul bak for kraftig akselerasjon.
 • Sjekk ut de kule klistremerkene og den moderne fargedesignen i gult og blått.
 • Kjør i krevende terreng og over hindringer, kjør forover og bakover, til venstre og høyre, utfør 360° svinger og kjør i full fart på bakhjulene.
 • Inkluderer følgende LEGO® Power Functions komponenter: to store motorer, mottaker, batteriboks og fjernkontroll.
 • Dette LEGO® Technic settet er utviklet for å gi en oppslukende og tilfredsstillende byggeopplevelse og inneholder realistiske mekanismer for blant annet bevegelse. Settet styrker unge byggeres motoriske ferdigheter, øye-hånd-koordinasjon og fantasi.
 • Denne motoriserte 2-i-1-leken kan bygges om til en fjernstyrt racerbil.
 • Batteri følger IKKE med

Detaljer:

 • Mål stuntracer: 17 x 22 x 15 cm
 • Mål racerbil: 12 x 20 x 19 cm
 • Batteribehov: 6 x AA og 3 x AAA
 • Antall klosser: 324
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell42095
EAN5702016368062
MerkeLEGO
Bruk kontrollen til å gi gass

Ta kontrollen

Bruk kontrollen til å gi gass, og kjør i vei!

Multidireksjon, kjør over hindringer, ta skarpe svinger og roter

Multidireksjon

Kjør over hindringer, ta skarpe svinger og roter 360 grader.

Godt grep med store bakhjul med dype spor

Godt grep

Store bakhjul med dype spor sikrer god akselerasjon.

LEGO Technic Fjernstyrt stuntracer
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.