Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42098 Biltransporter

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 365,-
På lager
SKU
07192-21
   

Introduser unge LEGO byggere for ingeniørkunst med den detaljerte LEGO Technic 42098 Biltransporter. Denne autentiske kopien har mange realistiske detaljer og funksjoner som gir timesvis med lek og utforskning.

Du kan heve og senke bildekket og rampen bak for å navigere sømløst mellom øvre og nedre nivå, lås fast kjøretøyene for sikker transport, og vipp frem førerhuset for å få tilgang til den detaljerte V6-motoren med bevegelige stempler.

Dette byggesettet med 2 493 deler inneholder også en blå bil med fungerende styring og V8-motor med stempler, i samme skala som 42093 Chevrolet Corvette ZR1 (selges separat, og følger ikke med). Med klassisk fargeskala i rødt, grått og svart, og med klistremerker for ytterligere detaljer.

Bygg om denne 2-i-1- biltransporteren for å lage en LEGO Technic lastebil og oppvisningsbil.

Senk rampen, kjør ombord, fest transportlåsen og du er klar til å rulle.

Realistiske funksjoner som gir timer med lek og utforskning.

Denne biltransporteren er kompatibel i skala med LEGO® Technic™ 42093 Chevrolet Corvette ZR1 for enda flere lekemuligheter.

Detaljer:

  • Mål:
    • Biltransporteren er H22 x L86 x B13 cm.
    • Den blå bilen er: H8 x L27 x B12 cm.
    • LEGO Technic lastebilen og oppvisningsbilen er H14 x L87 x B15 cm.
  • Antall klosser: 2493
  • Alder: fra 11 år
Produktdetaljer
Modell42098
EAN5702016369892
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.