Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42102 Mini CLAAS XERION

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 137,-
På lager
SKU
12192-97
   

Digger du traktorer? Digger du å bygge? Da vil du digge LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) traktoren. Denne iøynefallende traktoren har CLAAS’ velkjente farger og er et avansert kjøretøy. Den er ikke bare stilig, den er et kraftig kjøretøy med alt utstyr som trengs for å få unna arbeidsoppgavene på gården. En god nyhet for travle gårdbrukere: Traktoren kan bygges om til en slåmaskin med styring og roterende skjæreblader. Barn som liker gårdsleker, vil elske dette LEGO® Technic (42102) Mini CLAAS XERION-traktorsettet. Denne traktoren, som er utviklet i samarbeid med den verdensberømte traktorprodusenten CLAAS, har de ikoniske grønne, røde og grå fargene, akkurat som den virkelige CLAAS XERION-traktoren.

Denne kule traktormodellen har en rekke funksjonaliteter også, som gir barna enda mer å leke med. Den lille traktorleken med store funksjoner Med fungerende styring har denne traktormodellen en roterende fres som drives av hjulene. Barn vil elske å løfte og senke fresen, akkurat som i virkeligheten. På tide å samle avlingen? Ikke noe problem! Med sin 2-i-1-design kan denne modellen bygges om til en skurtresker, slik at moroa fortsetter. Lek og lær med LEGO Technic byggeleker Kjenner du en byggeentusiast som er klar for en ny utfordring? LEGO Technic sett er et godt valg. Med trykte instruksjoner leveres LEGO traktorsettet også med Instructions PLUS, som gjør det ekstra morsomt å bygge. Den er tilgjengelig i LEGO Life-appen for smarttelefoner og nettbrett, og den har zoom- og rotasjonsverktøy for å hjelpe barn med å bygge LEGO versjonene uavhengig av hverandre.

 • Bygge, leke og bygge om. Det finnes mye for barn å oppdage med denne LEGO® Technic Mini CLAAS XERION-traktoren (42102). En utmerket gave til gutter og jenter som liker gårdsleker. Kan bygges om til en skurtresker for ekstra moro.
 • Fungerende styring og en roterende freser drevet av hjulene gir barna en flott introduksjon til teknikk og lar dem skape sine egne små traktoreventyr.
 • Barn kan bygge Mini CLAAS XERION-traktoren for å ordne jobber rundt på gården, og deretter bygge om modellen til en kul skurtresker, slik at leken varer enda lenger.
 • Denne klassiske Mini CLAAS XERION-traktoren, som er designet for traktorentusiaster og de som liker å bygge, er en utmerket gave til gutter og jenter i alderen 7+.
 • Traktoren er over 14 cm lang, 7 cm høy og 8 cm bred, og har dermed den perfekte størrelsen for morsomme eventyr. Den ser også flott ut når den står utstilt sammen med annet lekeutstyr på gården.
 • Er barna ivrige etter å få bygge sin minitraktor? Gode nyheter! Dette leketraktorsettet krever ikke batterier, så leken kan starte umiddelbart.
 • Finn instruksjoner for dette traktorbyggesettet i esken, og instruksjoner for skurtreskeren på nettet. Eller last ned den digitale Instructions PLUS fra LEGO Life-appen for å gi liv til byggeprosessen.
 • Åpne en helt ny verden av morsom bygging for unge LEGO® fans med LEGO Technic. Med realistisk kjøretøydesign og fantastiske funksjoner varer moroa lenge etter at modellen er bygget.
 • LEGO® Technic plastmodellsett oppfyller bransjens strengeste standarder. Dette sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen hver gang.
 • LEGO® Technic plastmodellsett testes grundig for å sikre at alle disse unike lekene oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene.

Detaljer:

 • Mål: L14 x H7 x B8 cm
 • Antall klosser: 130
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell42102
EAN5702016627053
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.