Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42103 Dragster

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 265,-
Få igjen på lager
SKU
12192-94
   

Motorene er i gang! Sjåførene er klare! Trekk bilen bakover, slipp og KJØR! Dragsterracing er den ultimate fartsutfordring. Vis fram byggeferdighetene dine med denne superkule LEGO® Technic dragsteren. Trekk bilen bakover, slipp og se den kjøre av sted. Fest steilebøylen, og gjennomfør steilestunt som får opp pulsen hos tilskuerne. Klar for mer action? Bygg om dragsteren til en kjempegøyal pullback-hotrod.

Gi din lille racerbilsjåfør en kul utfordring med LEGO® Technic (42103) Dragster. Barn vil elske å lære hvordan de skal sette sammen sitt eget dragster-modellsett. Når det er bygget, starter moroa. Sett opp minitrafikklysene, og trekk deretter bilen bakover og slipp for å sende den avgårde. Actionfylte LEGO gaver Barn vil elske de tydelige fargene på denne bilen. Se flammene skyte ut fra eksosrøret, akkurat som på en ekte dragster! Og med dette 2-i-1-settet kan barna utvikle problemløsningsferdigheter og bygge om racerbilen til en flott pullback-hotrod. Hvilken er deres favoritt? Den tøffe dragsteren eller den superkule hotroden? Lær og lek med dette kule tekniske leketøyet LEGO Technic universet tilbyr avanserte byggeleker for unge LEGO fans som er klare for sin neste byggeutfordring. Trykte instruksjoner er inkludert. For å oppdage en morsom, ny måte å bygge modellbilen på kan du også se den digitale Instructions PLUS, fra den gratis LEGO Life appen. Med zoom og roteringsverktøy hjelper denne appen barna til å bygge selvstendig.

 • Det er alltid billøpdag med denne 2-i-1-dragsteren som kan bygges om til en kul hotrod. Det er veldig enkelt for barna å få fart på denne pullback-bilen – se hvor fort den suser avgårde.
 • Barn kan lære hvordan en dragster fungerer. Lås deretter hjulstangen for å utføre spennende kjøring på bakhjulene – eller hold bilen på bakken for å prøve å slå fartsrekorden. Bruk trafikklystilbehøret for å starte kjøringen.
 • Trekk tilbake og slipp. Det er faktisk så enkelt! Selv unge racerførere vil kunne gjenskape spenningen og hastigheten på racerbanen. Klar for en ny utfordring? Barn kan bygge om sin dragster til en pullback LEGO® hotrod.
 • Ser du etter morsomme leker for barn fra 7 år og oppover? Dette LEGO® Technic settet (42103) er en flott gaveidé til barn som liker å bygge med LEGO® klosser, eller til alle som elsker en byggeutfordring.
 • Når den er bygget er LEGO® dragster 32 cm lang, 12 cm høy og 10 cm bred, noe som gjør denne byggeleken akkurat stor nok til rollelek på racerbanen.
 • Den har fart, men utrolig nok trenger ikke dette settet batterier. Den drives fremover av pullback-motoren, så leken kan starte med det samme.
 • Alle LEGO® sett leveres med trykte instruksjoner. Og dette settet leveres også med det digitale Instructions PLUS, som er tilgjengelig i den gratis LEGO® Life appen for smarttelefoner og nettbrett.
 • LEGO® Technic sett inneholder realistiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer unge LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og virkelighetsnær måte.
 • LEGO® Technic plastmodellsett er utformet etter de høyeste bransjestandardene, og er enkle å sette sammen hver gang.
 • Delene i LEGO® Technic er grundig testet for å sikre at alle byggesett oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene.

Detaljer:

 • Mål: L32 x H12 x B10 cm
 • Antall klosser: 225
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell42103
EAN5702016667967
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.