Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42108 Mobilkran

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 391,-
På lager
SKU
12192-92
   

Er du klar for en actionfylt arbeidsøkt på byggeplassen? Med den fantastiske LEGO® Technic mobilkranen går jobben som en lek. Manøvrer i posisjon, kjør ut støttebeina og betjen kranen fra førerhuset. Hev bommen, og kjør ut teleskoparmen (den kan bli 78 cm lang!). Løft betongsøylen med heiseapparatet før du går løs på neste oppgave.

Et actionfylt sett for dem som liker kraner. Alle som elsker å oppdage hvordan megamaskiner fungerer, vil ha mye moro med LEGO® Technic Mobilkran 42108. Settet er en utfordrende byggeoppgave, perfekt for LEGO Technic fans som er på utkikk etter en modell fullpakket med funksjonalitet. En funksjonsrik kranlastebil for moro på byggeplassen. Med sitt klassiske svarte og gule design ser denne modellen ut akkurat som i virkeligheten. Og med et stort utvalg av realistiske funksjoner, fungerer den akkurat som en ekte kran også. Først kan du styre og kjøre kranen til rett sted. Bruk deretter støttebeina til å feste kranen på plass. Fra kranhytta kan du heve bommen og forlenge teleskoparmen – se hvor høyt den går! Deretter kan du bruke heisen til å løfte betongbjelken – supert for rollelek, eller bare for å teste hva denne megakranen kan gjøre. Et engasjerende og givende byggeplassleketøy Dette er en utfordrende og avansert byggeopplevelse fra LEGO Technic universet, og den bidrar til å gjøre den tekniske verdenen levende.

 • Se hvordan en ekte kran fungerer med dette actionfylte LEGO® settet for de som liker byggeplasser. Styr lastebilen, sett ut støttebeina, hev bommen og løft opp betongbjelken.
 • Det er masse å lære om teknikk og bevegelse med dette gøyale byggeleketøyet. 8-hjuls styring, 4 individuelt kontrollerte støttebein, 2 hytter og superhøy teleskoparm bidrar alle til å lage en fantastisk kran!
 • Ha det gøy med å bygge denne utfordrende modellen. Deretter kan du utforske hva alle de forskjellige funksjonene kan gjøre. Bruk søylen til å teste ut kranen før du flytter lastebilen til neste jobb.
 • Kranentusiaster i alderen 10 år og oppover vil elske dette fantastiske LEGO® Technic settet (42108). Det er et godt valg hvis du er ute etter de beste gavene til alle som elsker LEGO® Technic og er klare for en ny byggeutfordring.
 • Noe av det du vil legge merke til med denne LEGO® kranen er størrelsen. Med en 78 cm lang kranarm er den i alle fall høy! De imponerende målene gjør dette til en flott utstillingsmodell med en lengde på 48 cm og en bredde på 11 cm.
 • Ingen batterier er nødvendig til denne kranbilen. Bare ta med nysgjerrighet og et ønske om å bygge, og sett i gang!
 • Ivrig etter å få bygge? Sett i gang! Med enkle byggeinstruksjoner som følger med i esken, starter moroa straks.
 • Åpne en helt ny verden med gøyal bygging for unge og gamle LEGO fans med LEGO® Technic. Med kule kjøretøydesign og fantastiske funksjoner, varer moroa lenge etter at modellen er bygget.
 • Byggeleker må være tøffe. Så det er godt å vite at LEGO® Technic settene oppfyller de høyeste kvalitetskontrollene i bransjen. Det betyr byggesett som er enkle å sette sammen hver gang.
 • Delene i LEGO® Technic er testet til det ytterste for å skape byggesett som oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene. Gode nyheter hvis du ser etter de beste gavene til en LEGO fan.

Detaljer:

 • Mål: L48 x B11 cm. Kranarmen er 78 cm lang
 • Antall klosser: 1292
 • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell42108
EAN5702016677430
MerkeLEGO
Utfordrende byggeprosjekt

Utfordrende å bygge

Ha det gøy med å bygge denne episke kranen sammen!

med realistiske funksjoner

Se hvordan kraner virkelig fungerer

Utforsk de realistiske funksjonene!

Fantastiske detaljer og kranfunksjoner

Fantastiske detaljer

Se de realistiske fargekombinasjonene og alle kranfunksjonene.

Lett å bevege på grunn av de 8 hjulene

8 hjulsstyring

Den er lett å styre og bevege på grunn av de 8 hjulene.

Nå nye høyder og roter kranens arm

Nå nye høyder

Utvid og roter kranens arm for å transportere søylen.

Lås kranen og sikre med de fire bena

Lås kranen på plass

Bruk de fire bena til å sikre at kranen står støtt.

LEGO Technic Mobile Crane
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.