Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1445,-
På lager
SKU
09192-79
   

Opplev det ypperste innen bildesign med autentiske og stilige 42110 LEGO® Technic Land Rover Defender. Denne imponerende LEGO kopien av Land Rover Defender er laget i samarbeid med Land Rover og byr på en eksepsjonelt avansert design med rene, moderne linjer og skulpterte flater. Modellen er utstyrt med felger i originaldesign og kraftige dekk med godt veigrep samt en rekke realistiske funksjoner. Åpne dørene inn til førerhuset for en nærmere kikk på den fungerende rattfunksjonen, et detaljert dashbord og et girsystem lansert i oktober 2019, med to spaker for innkobling av høy eller lav girutveksling og girvelger. Dette er den mest avanserte girkassen fra LEGO Technic noensinne!

Du kan vippe baksetene forover for å se på modellens firetrinns, sekvensielle girkasse. Og det er ikke alt. Denne fantastiske kopien har også en sekssylindret rekkemotor med bevegelige stempler under panseret, fungerende firehjulstrekk med tre differensialer, uavhengig hjuloppheng på begge akslinger og en fungerende vinsj! Vri på det bakmonterte reservedekket for å åpne bakluken. Modellen er i tillegg utstyrt med avtakbar takgrind med skiboks, veske, stige og matter. Den er en imponerende versjon av det ultimate terrengkjøretøy og byr på en altoppslukende og tilfredsstillende byggeopplevelse. Den perfekte gave for Land Rover-entusiaster og samlere av klassiske bilmodeller.

 • Modellen har et autentisk utformet karosseri med Land Rover-emblemer, felger med originaldesign og kraftige dekk med godt veigrep.
 • I tillegg har den avtakbar takgrind med skiboks, veske, stige, matter dører som kan åpnes, panser, bakluke og detaljert førerhus.
 • Inkluderer funksjoner som firetrinns, sekvensiell girkasse, firehjulstrekk med tre differensialer, uavhengig hjuloppheng på begge akslinger, detaljert, sekssylindret rekkemotor og fungerende vinsj.
 • Førerhuset har et detaljert dashbord, fungerende ratt og bakseter som kan vippes forover for tilgang til bilens firetrinns, sekvensielle girkasse.
 • Nytt girsystem fra oktober 2019 med to spaker for innkobling av høy eller lav girutveksling og en girvelger. Dette er den mest avanserte girkassen fra LEGO® Technic noensinne!
 • Tøff fargedesign i grønt, grått og svart.
 • Løft opp panseret for å se nærmere på den detaljerte, sekssylindrede rekkemotoren med bevegelige stempler.
 • Åpne dørene for å se på det detaljerte interiøret i førerhuset. Vri på det bakmonterte reservedekket for å åpne bakluka.
 • Inkluderer en samling med autentiske klistremerker.
 • Dette LEGO® Technic settet er laget for å gi en altoppslukende og tilfredsstillende byggeopplevelse.
 • Settet inneholder over 2500 deler.

Detaljer:

 • Mål: Land Rover Defender er over 22 cm høy, 42 cm lang og 20 cm bred.
 • Antall klosser: 2573
 • Alder: fra 11 år
Produktdetaljer
Modell42110
EAN5702016604115
MerkeLEGO
Alder11, 12, 13+

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

Et imponerende utstillingsobjekt

Utviklet og perfeksjonert i samarbeid med Land Rover.

Utforsk innovativt prosjektering

Opplev et verdensledende kjøretøysdesign.

Autentiske funksjoner

Dører som kan åpner, avtakbart takfeste med oppbevaringsboks m.m.

Omfattende detaljert interiør

Styr med rattet og bruk det sofistikerte girsystemet.

Fantastiske motordetaljer

In-line 6 sylindret motor med bevegelige stempler.

Akkurat som den ekte bilen

Dette settet er den perfekte gaven til en Land Rover entusiast, eller modellbil-fan.

LEGO Technic Land Rover Defender
LEGO Technic Land Rover Defender Build
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.