Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42112 Sementbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 350,-
På lager
SKU
06202-175
   

Alle store byggejobber krever bruk av en robust sementbil. Med settet LEGO® Technic sementbil kommer du i gang med sementblandingen på null komma svisj! Kjør sementbilen mens du snurrer på trommelen for å gjøre klar sementen. Er du klar til å helle? Snurr trommelen den andre veien, mot klokken, for å helle ut sementen. Bruk trakten for å helle sementen akkurat der du har bruk for den, og gjør deg klar for ditt neste byggeprosjekt. Gi barn adgang til byggeplassen, og vis dem hvordan ting der fungerer.

Barn som er interessert i kjøretøy, vil elske å bygge lekesettet LEGO® Technic sementbil (42112). Sementbilen har åtte robuste dekk, en bevegelig motor, stor trommel og førerhus som kan åpnes – akkurat som i virkeligheten. Barn kan rotere trommelen manuelt, eller stille den inn på automatikk og se hvordan den roterer når de skyver bilen framover. Ved å rotere trommelen mot klokkeretningen, tømmes trommelen for sement. Kreativ lek på anleggsplassen Fantasifullt rollespill er garantert med dette sementbil-byggesettet. Settet inkluderer 100 1 x 1 LEGO klosser som fungerer som sement. Bland klossene i trommelen, og bruk håndtaket til å styre trakten og helle sementen på ønsket sted. Avanserte beste byggesett for barn LEGO Technic modellbyggesett er ideelle for LEGO fans som er klare for en ny utfordring. Disse kjøretøymodellene ligner på og manøvreres som virkelighetens versjoner, og vil garantert fall i smak hos barn.

 • Barn med sans for lekesett med anleggsmaskiner, kommer til å elske alle funksjonene på LEGO® Technic sementbil (42112). Modellen både ligner på og manøvreres som en virkelig sementbil og har roterende trommel.
 • Denne modellen består av 1163 deler og gir barn en flott byggeutfordring. Etterpå kan de utforske alle de flotte funksjonene, inkludert 100 1 x 1 LEGO® klosser som fungerer som sement.
 • Drei trommelen manuelt for å blande klossene, eller still trommelen inn på automatikk for å se den rotere mens sementbilen kjører. Drei trommelen mot klokken for å helle sementen på ønsket sted ved hjelp av trakten.
 • Barn som liker sementbiler, vil elske å kunne utforske alle funksjonene på denne flotte sementbil-byggemodellen. Lekesettet er en flott bursdagsgave eller høytidsgave til barn fra ti år og oppover.
 • Sementbil-leken er over 42 cm lang, 19 cm høy og 12 cm bred, en størrelse som er perfekt for kreativ lek.
 • Denne byggeleken trenger ingen batterier, og derfor kan leken starte med en gang og holde på så lenge barn selv vil.
 • Dette LEGO® Technic sementbil byggesettet for barn inkluderer instruksjoner på papir.
 • LEGO® Technic modellsett gir barn en flott innføring i hvordan man bygger ting. LEGO Technic inkluderer flotte og avanserte byggesett fulle av realistiske funksjoner.
 • LEGO® Technic sett oppfyller bransjens strengeste standarder, og derfor er byggesettene alltid lette å sette sammen for barn.
 • LEGO® Technic sett testes grundig for å sikre at hvert enkelt sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1163
 • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell42112
EAN5702016617504
MerkeLEGO

Bland sementen

Bruk hendelen til å blande LEGO sementen inni bilen.

Less av sementen

Bruk trakten til å lede betongen på plass.

Realistiske detaljer

Åpne førerhuset og se de fungerende stemplene.

LEGO Technic Sementbil
LEGO Technic Sementbil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.