Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Technic 42118 Monster Jam® Grave Digger®

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 220,-
På lager
SKU
12202-43
   

Leter du etter en gøyal leke eller gave til jenter eller gutter som liker Monster Jam® kjøretøy? LEGO® Technic Monster Jam Grave Digger® 42118 pullback-modellen er stappfull av funksjoner som garantert faller i smak hos barn. Autentiske detaljer som Grave Digger-grafikk med gjenferd- og ild-detaljer, samt digre dekk, avtakbart flagg og røde frontlykter. Opplev en spennende verden full av episke stunt med Monster Jam, en av verdens mest berømte og ikoniske monstertrucker.

Fantastisk 2-i-1-leke - På tide med en ny utfordring? Da har vi gode nyheter til deg! Grave Digger-modellen kan bygges om til en terrengbuggy for enda mer byggemoro. Sjekk ut Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Denne interaktive byggeveiledningen inkluderer zoom- og roteringsverktøy som gjør det lettere for barn å bygge.

Inspirerer neste generasjon med ingeniører - LEGO Technic universet består av kjøretøy som fungerer og ser ut som virkelighetens kjøretøy, og gir unge LEGO fans en flott innføring i maskinteknikk og mekanikk.

LEGO® Technic Monster Jam® Grave Digger® (42118) byggesett

 • 2-i-1-leken kan bygges om til en terrengbuggy for nye byggeutfordringer.
 • Bruk pullback-funksjonen for å sende kjøretøyene av sted i full fart.
 • En flott gaveidé for monstertruck-fans fra sju år og oppover.
 • Modellen er 11 cm høy og 24 cm lang (med flagg).
 • Stappfull av autentiske funksjoner, akkurat som de ekte kjøretøyene.
 • Inkluderer Instructions PLUS – en interaktiv veiledning som gjør det ekstra morsomt å bygge.
 • LEGO® Technic byr på spennende byggeutfordringer for unge LEGO fans.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 212
 • Alder: fra 7 år

Produktdetaljer
Modell42118
EAN5702016890815
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.