Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42119 Monster Jam® Max-D®

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 265,-
På lager
SKU
12202-44
   

Gjør deg klar for seier på Monster Jam® arenaen med det episke settet LEGO® Technic Monster Jam Max-D®. Test grensene for Max-D med fartsfylte stunt som matcher virkelighetens Max-D, en av verdens tøffeste monstertrucker. Studer den heftige designen til Max-D på nært hold, inkludert den kule pigg- og flammegrafikken. Pullback-funksjonen sender trucken av sted. Når du er klar for noe nytt, kan du bygge om trucken til en tøff firehjuling.

La barn som liker Monster Jam®, bygge sin egen monstertruck med byggesettet LEGO® Technic Monster Jam Max-D® 42119. Med pullback-funksjonen kan jenter og gutter gjenskape dristige stunt fra Monster Jam-arenaen. 2-i-1-lekekjøretøyet er fullt av flotte funksjoner, akkurat som i virkeligheten. Sjekk ut de autentiske klistremerkene og fargene, piggene og flagget som kan flyttes.2-i-1 gir dobbelt så mye moro!

Dette tøffe Monster Jam-kjøretøyet byr på to byggeutfordringer i samme sett. Etter å ha bygget Max-D-modellen kan barn bygge den om til en firehjuling og legge ut på enda flere fartsfylte eventyr. Sjekk ut Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Denne interaktive veiledningen gjør det lett å bygge, takket være zoom- og roteringsverktøy. Læring gjennom lekLEGO Technic gir unge LEGO fans en flott innføring i maskinteknikk og mekanikk. Barn lærer mens de leker med de detaljerte modellene som er inspirert av virkelige kjøretøy.

 • LEGO® Technic Monster Jam® Max-D® (42119) byggesett.
 • To leker i et sett! Monstertrucken kan bygges om til en firehjuling.
 • Pullback-funksjonen gir fartsfylt lek.
 • En flott gaveidé for monstertruck-fans fra sju år.
 • Modellen er 10 cm høy og 25 cm lang (med flagg).
 • Full av realistiske funksjoner som viser barn hvordan de ekte kjøretøyene fungerer.
 • Inkluderer Instructions PLUS, en interaktiv veiledning som gjør det ekstra morsomt å bygge.
 • LEGO® Technic byr på spennende byggeutfordringer for unge LEGO fans.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 230
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell42119
EAN5702016890631
MerkeLEGO

Autentiske detaljer

Med sine realistiske detaljer er dette en bil for action!

2-i-1

Monster trucken kan bygges om til en kul quad sykkel

Enkelt å finne bruksanvisning

Inkludert digitale instruksjoner på begge kjøretøyene man kan bygge.

Monster truck-fart

Trekk den tilbake å se den suse av gårde!

Akkurat som på ekte

Fans av Monster Jam vil elske de autentiske detaljene!

Trekk tilbake og kjør!

Også quad sykkelen har trekk-tilbake-funksjon.

LEGO Technic Monster Jam Max-D
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.