Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42121 Stor gravemaskin

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 353,-
På lager
SKU
02212-120
   

Leter du etter en spesiell gave til barn som liker sett med lekeanleggsmaskiner? 2-i-1-settet LEGO® Technic Stor gravemaskin (42121) har mange funksjoner som inspirerer til timevis med kreativ lek. Jenter og gutter fra ni år og oppover kan glede seg til en engasjerende byggeutfordring før de utforsker gravemaskinens mange realistiske funksjoner.

Lær hvordan gravemaskiner fungerer

Den tøffe gravemaskinleken kan grave, kjøre og rotere. Sjekk ut grabben som kan heves og senkes, den bevegelige bommen, beltene som går rundt, det roterende overbygget og det detaljerte førerhuset med førersete og betjeningspanel. Inkluderer også ekstra LEGO «klossesteiner» og fire kjegler. Når tiden er inne for en ny utfordring, kan modellen bygges om til en traktorgraver med belter.

Tøff modell for unge LEGO fans

LEGO Technic universet rommer avanserte byggeleker for LEGO byggere som er klare for nye utfordringer. De realistiske mekanismene gir barn en flott innføring i ingeniørfaget.

 • Unge byggeentusiaster vil garantert like å bygge og utforske 2-i-1-settet LEGO® Technic Stor gravemaskin (42121). Passer perfekt som bursdags-, jule- og overraskelsesgave.
 • Gravemaskinen er stappfull av realistiske funksjoner som viser barn hvordan anleggsmaskiner fungerer i virkeligheten. Modellen har bevegelig bom med grabb og belter som går rundt – akkurat som en ekte gravemaskin.
 • Når barna er klare for en ny utfordring, kan de bygge om 2-i-1-gravemaskinen til en traktorgraver med belter.
 • En tøff gravemaskinleke som passer perfekt for jenter og gutter fra ni år og oppover med sans for anleggsmaskiner.
 • Med denne tøffe gravemaskinen med autentisk førerhus og spennende betjeningspanel, er det lett å leke at man jobber på en byggeplass.
 • Kult sett som inspirerer til rollespill. Inkluderer fire kjegler som brukes for å markere anleggsområdet, samt LEGO® deler som brukes som klosser gravemaskinen kan grave opp og fjerne.
 • Gravemaskinmodellen for barn er 23 cm høy med bommen oppe, 37 cm lang med bommen helt ute og 11 cm bred.
 • LEGO® Technic universet gir unge byggere muligheten til å utforske ingeniørkunstens verden og er perfekt for unge LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 569
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell42121
EAN5702016890976
MerkeLEGO
Alder8, 9, 10, 11, 12

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.