Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42122 Jeep® Wrangler

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 444,-
På lager
SKU
12202-46
   

Er du klar for et heftig terrengeventyr med episke Jeep® Wrangler? Du kan kjøre hvor du vil med denne kraftige SUV-en som takler allslags terreng! Gjør deg kjent med alle de tøffe funksjonene mens du bygger denne LEGO® Technic kopien av tøffe Jeep Wrangler. Modellen er en tro kopi av virkelighetens jeep og har fjæring med bevegelig leddaksel, digre dekk og originalens klassiske frontgrill med sju spalter.

Alle bilinteresserte barn vil digge denne firehjulstrekkeren, og nå kan du virkeliggjøre drømmen til jenter og gutter fra ni år og oppover med LEGO® Technic™ Jeep® Wrangler (42122). Den ikoniske terrengbilen har en knapp for styring og kraftig fjæring med bevegelig leddaksel som gjør det gøyalt å testkjøre bilen i hjemmelagde hinderløyper.

Stappfull av autentiske detaljer

Dører og panser som kan åpnes, nedfellbare bakseter, reservedekk i full størrelse, vinsj og klassisk Jeep-logo gjør dette til en gøyal lekebilmodell for barn som liker den ekte Jeep Wrangler Rubicon. Design i gult og svart gjør jeepen til et blikkfang både i lek og utstilt på en hylle. En engasjerende utfordring for unge LEGO byggere LEGO Technic inneholder på en hel verden full av avanserte byggeleker for unge LEGO fans som liker nye utfordringer. Disse samlerlekene har mange realistiske mekanismer og funksjoner og gir barn en flott innføring i ulike byggetekniske konsepter.

 • Kjenner du en barn som har lyst til å bygge sin egen firehjulsdrevne terrengbil? LEGO® Technic™ Jeep® Wrangler (42122) er full av autentiske detaljer og er en flott leke for bilinteresserte barn.
 • Inspirert av den originale Jeep® Wrangler-bilen kan barn dra på spennende turer i ulendt terrenget med denne modellen med frontstyring, kraftig fjæring med bevegelig leddaksel og vinsj.
 • Denne flotte modellen har autentiske Jeep® Wrangler-detaljer, inkludert de klassiske, runde frontlysene, frontgrill med sju spalter, reservedekk i full størrelse og nedfellbare bakseter.
 • Leter du etter en unik leke til barn som liker samlerlekebiler? Denne modellen av en Jeep® Wrangler Rubicon er den perfekte gave til unge LEGO® fans som er klare for nye utfordringer.
 • Lekemodellen av Jeep® Wrangler Rubicon er 12 cm høy, 24 cm lang og 13 cm bred og egner seg like godt til lek som til utstilling.
 • Barn vil garantert like bilens iøynefallende gule og svarte fargedesign og klassiske Jeep® Wrangler Rubicon-merke.
  SUV-lekemodellen har et detaljert interiør samt dører og panser som kan åpnes.
 • LEGO® Technic universet gir unge byggere muligheten til å utforske ingeniørkunstens verden og er perfekt for unge
 • LEGO fans som er klare for nye byggeutfordringer.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 665
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell42122
EAN5702016913316
MerkeLEGO

Klar for alle terreng

Utfordre modellen på utfordringer du finner i stua di!

Akkurat som en ekte bil

Fullspekket med autentiske detalljer!

Styring

Bilen har frontstyring og aksel-oppheng bak.

Åpne panseret

Under panseret finner du en rå motor!

Feirer et off-road ikon

Barna vil elske å lære om den ekte Jeep Wrangler.

Fungerende vinsj

Vinsjen kan brukes til redningsaksjoner akkurat som i virkeligheten.

LEGO Technic Jeep Wrangler
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.