Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
2 249,90

LEGO Technic 42125 Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 687,-
Utsolgt
SKU
12202-48

Bygg LEGO® Technic Ferrari 488 GTE «AF Corse #51», og bli en del av eliten innen endurance-billøp. Modellen byr på timevis med gledesfylt bygging, hvor du gjenskaper din egen utstillingsmodell av den berømte racerbilen. Modellen har mange autentiske funksjoner og flotte designdetaljer og formidler den karakteristiske italienske stilen til virkelighetens prisvinnende racerbil.

Ferrari 488 GTE er en helt unik bil og har hanket inn flere prestisjefylte seiere for The Prancing Horse-teamet i verdens mest krevende endurance-løp. Nå kan du bygge en LEGO® Technic modell av bilen, komplett med autentiske designdetaljer fra den ikoniske originalen. Autentiske detaljer Denne fantastisk detaljerte racerbilmodellen er en tro kopi av Ferraris endurance-racerbil. Bilen er utstyrt med støtdempere foran og bak, dører som kan åpnes, en V8-motor med bevegelige stempler og et fungerende ratt. Prikken over i-en er den episke modellens originale klistremerker og autentiske farger. Ta en pause fra hverdagen Settet er en del av en serie med LEGO byggesett for voksne med sans for eksepsjonell design. LEGO Technic byggesettet er perfekt som hobbyprosjekt for deg selv eller gave til en motorsport-interessert venn, og utstillingsmodellen er et ekte blikkfang.

 • Bygg en LEGO® Technic versjon av ikoniske Ferrari 488 GTE.
 • Stappfull av autentiske funksjoner og designdetaljer.
 • Designet spesielt for fans av endurance-racerbiler og voksne LEGO® byggere.
 • Perfekt for voksne som liker konsentrasjonskrevende byggeprosjekter.
 • Modellen er 13 cm høy og 48 cm lang.
 • Inkluderer en instruksjonsbok med eksklusivt innhold.
 • Utforsk ingeniørkunstens vidunderlige verden med LEGO® Technic sett.
 • LEGO® Technic sett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet.
 • LEGO® Technic byggesett testes for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1677
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell42125
EAN5702016913484
MerkeLEGO

Demping foran og bak

Sjekk ut de autentiske detaljene! Akkurat som på den ekte bilen.

V8-motor med bevegelige stempler

Utforsk de realistiske detaljene.

Dørene kan åpnes

Se interiørdetaljene inne i bilen.

LEGO Technic Ferrari 488 GTE
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.