Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42126 Ford F-150 Raptor

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 211,-
På lager
SKU
09212-17
   

Ford® F-Series har vært i produksjon helt siden 1948 og er et symbol på kvalitet og funksjonalitet. Nå kan du bygge en hyllest til denne «arbeidshesten» blant pickuper og gjenskape alle detaljene på en Ford F-150 pickup fra 2021 med byggesettet LEGO® Technic Ford F-150 Raptor (42126).

Gøyal byggeprosess, flotte detaljer

Modellen byr på en engasjerende LEGO byggeutfordring for voksne, og settet er perfekt som gave til deg selv og alle andre som er interessert i Ford F-Series. Inkluderer autentiske detaljer som fjæring på alle hjul og en V6-motor med bevegelige stempler. Bilen har fire dører som kan åpnes inn til det flotte interiøret. Den har også et lasteplan og et panser som kan åpnes. Etter en givende og engasjerende byggeprosess kan du stille ut modellen for å vise fram din interesse for pickuper.

Utforsk maskinteknikkens verden

LEGO Technic modeller er utstyrt med autentiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og realistisk måte.

 • Bygg en hyllest til «arbeidshesten» blant pickuper med modellen LEGO® Technic Ford® F-150 Raptor (42126).
 • Gled deg til et engasjerende byggeprosjekt med et LEGO® Technic sett laget spesielt for voksne, og utforsk modellens mange funksjoner og finesser.
 • Inkluderer autentiske detaljer inspirert av den ekte Ford® F-150 Raptor, for eksempel fjæring på alle hjulene og en V6-motor med bevegelige stempler.
 • Bilen har realistiske interiørdetaljer samt lasteplan, fire dører og et panser som kan åpnes.
 • Når du har bygd ferdig LEGO® Technic Ford® F-150 settet, kan du stille ut den flotte samlermodellen.
 • Modellen er 15 cm høy, 42 cm lang og 18 cm bred.
 • Leter du etter den perfekte gaven til Ford® F-Series-fans? Dette settet passer til alle som elsker pickuper, kule kjøretøy og byggbare utstillingsmodeller av biler.
 • LEGO® Technic serien består av avanserte byggbare modeller som passer for LEGO entusiaster som liker utfordrende byggeprosjekter.
 • LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® Technic komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1379
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell42126
EAN5702016913347
MerkeLEGO
Åpne panseret for å se V6 motor og bevegelige stempel Åpne panseret for å se V6 motor og bevegelige stempel

Åpne panseret

Ta en kikk inni for å se V6 motoren og bevegelige stempler

Med realistisk styring og dører som åpner seg Med realistisk styring og dører som åpner seg

Realistisk styring

Styr bilen og åpne dørene for å se detaljene

Presise detaljer som fjæring på alle hjul kommer sammen for å skape en realistisk modell Presise detaljer som fjæring på alle hjul kommer sammen for å skape en realistisk modell

Fjæring på alle hjul

Nøyaktige detaljer kommer sammen for å lage en realistisk modell

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.