Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42128 stor kranbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 477,-
På lager
SKU
06212-29
   

Få et innblikk i maskinbyggingens verden med modellen LEGO® Technic Stor kranbil (42128). Modellen er full av detaljer og er en hyllest til verdens mest populære kranbiler. Utforsk modellens detaljer, inkludert den autentiske grillen, luftfiltrene, lyktene, eksosrøret og den spenstige fargedesignen. Se også nærmere på de pneumatiske og mekaniske funksjonene som gjør modellen utrolig realistisk.

En byggeleke med mange fungerende funksjoner

Kranbilen er stappfull av imponerende detaljer. Åpne panseret for å se nærmere på den sekssylindrede rekkemotoren med bevegelige stempler. Vri på pluggen på taket for å styre bilen. Aktiver kranen, hev bommen, trekk ut vinsjen og kjør ut støttebena. For første gang i LEGO Technics historie har vi laget et kjøretøy med løftbar aksel som gjør det mulig å senke ekstra dekk og fordele vekt.

En flott innføring i maskinbygging

LEGO Technic sett inneholder realistiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og realistisk måte.

 • Med lekebyggesettet LEGO® Technic Stor kranbil 42128 kan du utforske det fabelaktige ingeniørarbeidet som ligger til grunn for de klassiske kranbilene. Få en engasjerende byggeopplevelse, og utforsk alle de ulike funksjonene og detaljene på modellen.
 • Akkurat som en ekte kranbil er også modellen utstyrt med pneumatisk drevet, utkjørbar løftearm, en hevbar kranbom og en utkjørbar kranutligger.
 • Sjekk ut alle de tøffe mekaniske funksjonene, inkludert en roterende kran, fungerende vinsj, støttebein, bom og en løftbar aksel som senker ekstra dekk og fordeler vekten – en nyvinning i LEGO® Technic!
 • Dette kranbil-lekesettet er en flott leke til barn og tenåringer fra 11 år og oppover, med interesse for mekaniske leker. Settet egner seg også perfekt for barn og voksne som vil bygge sammen og lære om maskinteknikk.
 • Kranbilmodellen er 22 cm høy (med kranen senket), 58 cm lang (med bommen senket) og 14 cm bred (med støttebena hevet).
 • Manøvrer kranbilen ved å vri på pluggen på tak t. Åpne panseret for å se nærmere på den sekssylindrede rekkemotoren med bevegelige stempler.
 • Klassiske kranbil-detaljer som autentisk grill, luftfiltre og iøynefallende fargedesign.
 • LEGO® Technic består av avanserte byggeleker for LEGO entusiaster som liker utfordrende byggeprosjekter.
 • LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen.
 • LEGO® Technic komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2017
 • Alder: fra 11 år
Produktdetaljer
Modell42128
EAN5702016913354
MerkeLEGO
Masse funksjoner som blant annet roterende kran

Fullstappet av funksjoner!

Lastebilen har en roterende kran, vinsj, støtteben og bom.

Åpne panseret for å se den seksylindrede motoren med bevegelige stempler

Åpne panseret

Se den seksylindrede motoren med bevegelige stempler.

3 pneumatiske funksjoner

3 pneumatiske funksjoner

Utkjørbar løftearm, hevbar bom og utkjørbar kranutligger.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.