Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42131 Appstyrt Cat D11-bulldoser

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 3 737,-
På lager
SKU
09212-18
   

Med settet LEGO® Technic Appstyrt Cat® D11-bulldoser (42131) kan du bygge en kopi av den største Cat®-doseren som en hyllest til mektige anleggsmaskiner. Få litt kvalitetstid alene med dette store settet for voksne. Modellen har en modulær design, akkurat som virkelighetens Cat®-bulldoser. LEGO fans vil garantert like det helt nye LEGO elementet fra oktober 2021 – et stort belte som kan strammes og løsnes. Og byggingen er bare begynnelsen! Det er utrolig mye å utforske på modellen, som er full av funksjoner og finesser.

Ta styringen over bulldosermodellen

Ved hjelp av CONTROL+-appen kan du manøvrere og betjene denne store anleggsmaskinen. Bruk appen for å kjøre og styre. Med appen kan du styre bulldoserens realistiske bevegelser og heve, senke og vippe frontskjæret eller heve og senke riveplogen og stigen.

Utforsk mekanikken

Byggbare LEGO Technic modeller er utstyrt med autentiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og realitisk måte.

 • Med det store modellbyggesettet LEGO® Technic Appstyrt Cat® D11-bulldoser 42131 for voksne, kan du bygge en mektig anleggsmaskin full av detaljer.
 • Få en givende byggeopplevelse, og utforsk alle de ulike funksjonene og detaljene på modellen. Det helt nye LEGO® belte-elementet fra oktober 2021 gjør at bulldosermodellen beveger seg akkurat som i virkeligheten.
 • Betjen og manøvrer bulldoseren ved hjelp av CONTROL+-appen. Kjør og styr bulldosermodellen mens du hever, senker og vipper frontskjæret eller hever og senker riveplogen og stigen.
 • Leter du etter en flott gave til deg selv eller andre som liker Cat®-bulldosere og andre kule kjøretøy? Da er denne imponerende anleggsmaskinen midt i blinken.
 • Cat®-modellen er 26 cm høy, 57 cm lang og 37 cm bred.
 • Krever seks AA-batterier (følger ikke med). Settet inkluderer også to nr. 15-motorer, to store motorer og en hub.
 • Denne Cat®-modellen er en detaljrik kopi av den virkelige bulldoseren med autentisk fargedesign og grafikk som alle Cat®-fans vil like.
 • LEGO® Technic serien består av avanserte, byggbare modeller som passer for LEGO fans som liker engasjerende byggeutfordringer.
 • LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® Technic komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 3854
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell42131
EAN5702016912937
MerkeLEGO
LEGO Technic 42131 Appstyrt Cat Buldoser med justerbare riveplogg LEGO Technic 42131 Appstyrt Cat Buldoser med justerbare riveplogg

Løsne og stramme beltene

Har justerbare belter, akkurat som en ekte bulldoser.

Appstyrt Bulldoser byggeprosjekt fra LEGO Technic Appstyrt Bulldoser byggeprosjekt fra LEGO Technic

Ta kontroll

Bruk CONTROL+-appen for å bruke den kraftige maskinen.

Lego Technic CAT Bulldoser med realistiske bevegelser - byggesett for voksne Lego Technic CAT Bulldoser med realistiske bevegelser - byggesett for voksne

Realistiske bevegelser

Bruk appen for å styre riveplogen og stigen.

Bulldoser med justerbare belter og kontrollerbar riveplog Bulldoser med justerbare belter og kontrollerbar riveplog
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.