Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
119,90

LEGO Technic 42133 Teleskoptruck

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 115,-
På lager
SKU
02222-55
   

Barn som liker anleggsmaskiner og bergingsbiler får mye moro med dette 2-i-1-byggesettet. Den byggbare modellen LEGO® Technic Teleskoptruck (42133) passer for barn fra sju år og har realistiske funksjoner som styring, løftearm og vippbare gafler. Settet inkluderer også en byggbar pall, som kan løftes og brukes i gøyal rollelek på byggeplassen.

En 2-i-1-modell

Dette flotte settet har mange funksjoner som gir timevis med gøyal bygging og lek. Teleskoptrucken kan bygges om til en bergingsbil med styring og løftbar kranarm.

Læring gjennom lek

Byggbare LEGO® Technic konstruksjonssett har realistiske bevegelsesmønstre og mekanismer som gir LEGO byggere en brukervennlig og realistisk innføring i maskiningeniørfaget.

 • En fin belønning for barn – alle som liker anleggsmaskiner, kan glede seg til gøyal bygging og lek med settet LEGO® Technic Teleskoptruck 42133 for barn.
 • Autentiske funksjoner – teleskoptrucken har mange realistiske detaljer, inkludert styring, løftearm og vippbare gafler.
 • Inkluderer pall som tilbehør. Barn kan finne på spennende rollelek med en teleskoptruck som løfter og flytter pallen.
 • En 2-i-1-modell – teleskoptrucken kan bygges om til en bergingsbil med styring og løftbar kranarm, som gir barn enda mer gøyal rollelek på byggeplassen.
 • For unge truckfans – dette byggesettet er laget for barn som liker anleggsmaskiner og bergingsbiler.
 • Teleskoptrucken er 8 cm høy, 17 cm lang og 7 cm bred.
 • Læring gjennom lek – LEGO® Technic består av avanserte byggesett for barn som er klare for nye byggeutfordringer.
 • Kompromissløs kvalitet – LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen hver gang.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® Technic komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 143
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell42133
EAN5702017116914
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.