Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
1 119,90

LEGO Technic 42139 ATV

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 785,-
På lager
SKU
02222-53
   

Vitebegjærlige barn fra ti år og oppover kan bygge og leke med denne tøffe og detaljerte LEGO® Technic ATV-en. Den er full av funksjoner, akkurat som ekte ATV-er. Sjekk ut styremekanismen og støtdempingen, girkassen og motoren med de bevegelige stemplene. ATV-en er også utstyrt med vinsj og lasteplan som kan vippes – her er alt klart for løfting og transport av tung last.

Rollespillmoro

ATV-modellen inkluderer en lekemotorsag – komplett med realistisk kjede som går rundt. Barn kan leke at de bruker motorsagen for å «sage opp» tømmerstokkene i totalt 20 mindre tømmer-elementer. Settet passer veldig godt for barn og voksne som liker å leke kreativt sammen.

En gøyal innføring i ingeniørfaget

Byggbare LEGO® Technic konstruksjonssett har realistiske bevegelsesmønstre og mekanismer som gir LEGO byggere en brukervennlig og realistisk innføring i maskiningeniørfaget.

 • Læring gjennom lek – barna kan gjøre seg kjent med maskintekniske konsepter mens de bygger settet LEGO® Technic ATV 42139.
 • Realistiske funksjoner – dette kjøretøysettet er den første sekshjulede ATV-en fra LEGO® Technic og er full av autentiske funksjoner, inkludert en motor med bevegelige stempler og totrinns girkasse (+ nøytral).
 • Realistisk action – sjekk ut vinsjen og det tippbare lasteplanet som er tro kopier av virkelighetens ATV-utstyr.
 • ATV-tilbehør – byggesettet inkluderer en lekemotorsag og 20 små tømmer-deler som kan settes sammen til større tømmerstokker og transporteres ved hjelp av ATV-en.
 • Klistremerker – settet inneholder klistremerker som barn kan dekorere ATV-modellen sin med.
 • For barn fra ti år og oppover – leter du etter gaver til barn? Dette lekesettet med en ATV byr på gøyale byggeutfordringer for barn fra ti år og oppover.
 • Modellen er 11 cm høy, 27 cm lang og 13 cm bred.
 • Engasjerende byggeprosjekter – LEGO® Technic universet byr på avanserte, byggbare modeller for LEGO fans som er klar for en ny byggeutfordring.
 • Kvalitetsgaranti – LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen hver gang.
 • Garantert sikre – LEGO® Technic komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 764
 • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell42139
EAN5702017117287
MerkeLEGO
Lego Technic terrengkjøretøy med motorsag og tømmerstokker Lego Technic terrengkjøretøy med motorsag og tømmerstokker

Motorsag og tømmer

De 20 små stokkene settes sammen for å lage større stokker.

LEGO Technic ATV med seks hjul og lasteplan med tipp LEGO Technic ATV med seks hjul og lasteplan med tipp

Lasteplan med tipp

Bruk vinsjen for å tippe lasteplanet.

LEgo technic ATV med realistiske detaljer LEgo technic ATV med realistiske detaljer

Realistiske detaljer

Sjekk ut motoren, styring og fjæringen.

LEGO® Technic™ All-Terrain Vehicle LEGO® Technic™ All-Terrain Vehicle
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.