Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic 42140 Appstyrt, ombyggbart kjøretøy

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 385,-
På lager
SKU
02222-54
   

Barn fra ni år vil elske å leke med LEGO® Technic Appstyrt, ombyggbart kjøretøy 42140. Som det aller første LEGO Technic settet noensinne inneholder dette settet et lekekjøretøy som vipper over så et annet kjøretøy kommer til syne, når det kolliderer med en vegg. Mangler du en vegg? Null problem! Barn kan snu modellen for å bytte mellom kjøretøyene. På den ene siden er det et aerodynamisk beltekjøretøy, på den andre et beltedrevet letekjøretøy. Barn får mye spennende å utforske med fjøring, førerhus og belter på begge kjøretøyene samt et lasteplan på letekjøretøyet.

Styr med appen

Barn vil synes det er gøy å bruke appen CONTROL+ til å manøvrere kjøretøyet og fullføre artige utfordringer. Hvert kjøretøy ledsages av sin app-opplevelse, og skjermen skifter avhengig av hvilket kjøretøy barnet bruker.

En morsom innføring i maskinkonstruksjon

Byggbare LEGO Technic modeller har realistiske bevegelser og mekanismer. De er perfekte som gave til alle LEGO byggere som også er interessert i mekanikk og konstruksjon.

 • 2-i-1 – bygg det første Flip-kjøretøyet i LEGO® Technics historie med settet LEGO Technic Appstyrt, ombyggbart kjøretøy (42140) som inkluderer et beltekjøretøy og et beltedrevet letekjøretøy.
 • Se modellen vippe rundt! Kjøretøyet vipper rundt når det treffer en vegg, og det kan også vippes rundt for hånd. På den måten kan barn velge mellom et fargerikt beltekjøretøy eller et beltedrevet letekjøretøy.
 • CONTROL+ appen – barn bruker appen for å styre kjøretøyet. I tillegg inneholder appen gøyale utfordringer og førerinformasjon. Appen veksler automatisk mellom to skjermer avhengig av hvilket kjøretøy som vippes rundt.
 • Konstruert for barn fra ni år og oppover – denne app-styrte billeken har fjæring, førerhus og belter på begge kjøretøy. I tillegg er letekjøretøyet utstyrt med lasteplan som barn kan ha det moro med.
 • Fjæring – begge kjøretøy har understell med fjærer, slik at beltene tilpasser seg ujevne underlag.
 • Støtdempere – to støtdempere driver «pop-up»-funksjonen som endrer kjøretøyets form når det vipper rundt. Settet inkluderer også to store motorer og en hub.
 • Mål – denne 360° modellen er 12 cm høy, 26 cm lang og 20 cm bred.
 • Læring gjennom lek – LEGO® Technic universet rommer avanserte, byggeleker for LEGO fans som ønsker seg nye byggeutfordringer.
 • Høy kvalitet – LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen hver gang.
 • Garantert sikre – LEGO® Technic komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 772
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell42140
EAN5702017155784
MerkeLEGO
Lego Technic appstyrt beltebil Lego Technic appstyrt beltebil

CONTROL+ app

Bruk CONTROL+ appen til å styre modellen.

Begge kjøretøy har realistiske egenskaper som førerhus og støtdempere Begge kjøretøy har realistiske egenskaper som førerhus og støtdempere

Realistiske egenskaper

Begge kjøretøy har fjøring, førerhus og belter.

Pop-up funksjon endrer bilens form ettersom den tar salto Pop-up funksjon endrer bilens form ettersom den tar salto

Støtdempere

Pop-up funksjonen forandrer fasong ettersom kjøretøyet snur.

LEGO® Technic™ App-Controlled Transformation Vehicle LEGO® Technic™ App-Controlled Transformation Vehicle
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.