Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Toy Story 10767 Duke Cabooms stuntshow

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 178,-
På lager
SKU
05195-4
   

Gi smårollingen din sjansen til å oppleve eventyr og spenning med LEGO Toy Story 10767 Duke Cabooms stuntshow, fra Disney Pixars Toy Story 4. Denne gøyale byggeleken for smårollinger er laget spesielt for å være enkel og gøyal for førskolebarn. Settet inneholder en justerbar ildring med tilhørende rampe og to spesielle startklossplater som gjør det lett selv for ferske byggere å bygge kjøretøy, bygninger og mer, helt alene. Dette gøyale settet inneholder også en byggbar lekemotorsykkel, tre bokser som kan stables, to biler og et stunt-skilt som kan veltes.

Den enkle bruksanvisningen som følger med, hjelper unge stuntsjåfører å forstå byggetrinnene og styrker fantasien og selvtilliten deres. Dette settet er en perfekt start på en byggekarriere med LEGO klosser innenfor en velkjent Toy Story-setting. Inneholder to minifigurer som åpner for rollespilling. Hjelp barnet ditt med å plassere ildringen i ulike posisjoner for å gjøre stunthoppene enda mer utfordrende. Små barn elsker å gjenskape spennende scener fra Toy Story-filmen og å finne på egne fortellinger. LEGO 4+ startsettene byr på en stor lekeverden med filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter.

Innhold:

 • 2 minifigurer: Woody og Duke Caboom
 • Stripete rampe med åpning for biler
 • Justerbar ildring
 • 2 startklossplater som får barna raskt i gang med LEGO bygging
 • Motorsykkel
 • 2 biler
 • Stunt-skilt med rampe

Tilbehør:

 • 4 ildelementer, kappe og ekstra parykk samt tre byggbare beholdere som kan stables

Detaljer:

 • Mål:
  • Rampen med ildring H18 x B22 x D12 cm
  • Motorsykkelen: H3 x L6 cm
  • Bilene: L4 x B3 cm
 • Antall klosser: 120
 • Alder: fra 4 år

LEGO 4+ lekesettene het før LEGO Juniors og kan brukes sammen med alle kreative LEGO byggeleker. Dette Toy Story 4 byggesettet er den perfekte gaven for førskolebarn. LEGO 4+ startsettene er utviklet spesielt for å være gøyale og enkle for små barn. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit og gir en super innføring i bygging med LEGO klosser.

Produktdetaljer
Modell10767
EAN5702016367720
MerkeLEGO
Alder4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.