Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Toy Story 10768 Buzz og Bo Peep på lekeplassen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
05195-3
   

Gi smårollingen din sjansen til å oppleve eventyr og spenning med det koselige LEGO 4+ settet 10768 Buzz & Bo Peep på lekeplassen fra Disney Pixar’s Toy Story 4! Dette søte småbarnsettet er laget spesielt for å være enkelt og gøyalt for førskolebarn. Det inneholder et lekehus i to etasjer, med kjøkken, sklie, bro, klatrevegg, boblevindurom og en spesiell startklossplate som gjør det lett for selv ferske byggere å bygge bygninger, kjøretøy og mye annet, helt alene. Dette koselige lekeplass-byggesettet inkluderer også en karusell, en skunkmobil og bevegelige busker under broen, som kan åpnes inn til et skjulested.

Den enkle bruksanvisningen hjelper eventyrlystne barn å forstå byggetrinnene og styrker fantasien og selvtilliten deres. Dette settet er en perfekt start på en byggekarriere med LEGO klosser innenfor en velkjent Toy Story-setting. Inneholder minifigurer av Buzz Lightyear, Bo-Peep og Gabby Gabby.De pedagogiske LEGO 4+ lekesettene er utviklet spesielt for å være gøyale og enkle for små barn å bruke. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit og gir en super innføring i LEGO klossebygging.

Innhold:

 • 3 minifigurer fra Toy Story 4: Buzz Lightyear, Bo-Peep og Gabby Gabby
 • Lekehus i to etasjer med kjøkken, sklie, bro med bevegelige busker under, klatrevegg, boblevindurom
 • Startklossplate
 • Karusell
 • Skunkmobil
 • Bærekraftige LEGO trær laget av plantebasert plast

Tilbehør;

 • Bo-Peeps hyrdestav, stekepanne og et egg

Detaljer:

 • Mål:
  • Lekehuset: H17 x B25 x D12 cm
  • Karusellen: B6 x D7 cm
  • Skunkmobilen: L14 x B3 cm
 • Antall klosser: 139
 • Alder: fra 4 år

Gjenskap spennende scener fra Toy Story-filmen sammen med barnet ditt, eller bli med på å lage nye fortellinger. De kreative LEGO 4+ førskolelekene byr på en stor lekeverden med filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter. LEGO 4+ byggeleker het før LEGO Juniors og kan brukes sammen med alle kreative LEGO byggeleker. Denne Toy Story 4-byggeleken er den perfekte gaven for småbarn og førskolebarn.

Produktdetaljer
Modell10768
EAN5702016367737
MerkeLEGO
Alder4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.