Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Trolls 41250 Technofest på revet

-22%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
22%
Kampanjepris 200,- Vår lavpris: 255,- Du sparer: 55,-
På lager
SKU
02202-77
   

Slå ut håret! Slå deg løs på dansegulvet på heftig technofest på havets bunn i ekte trollstil! Snurr plater som en ekte DJ, og skli ned sklien med havfruen og blekksprutkompisen hennes. Plasser havfruen på det hjerteformede revet for å se henne snurre rundt mens hun danser. Fest briller eller et søtt hjerte i havfruens hår. Finn de seks musikkstrengene – akkurat som i filmen!

Et musikkinspirert undervannseventyr for Trolls fans! Barna vil elske å late som om de er med i favorittscenene fra filmen med LEGO® Trolls: Verdensturné Technofest på revet (41250). De kan lage DJ-bordet og scenen, for deretter å plassere havfruen på det hjerteformede skjæret for å se henne snurre rundt. Her følger det også med et kult filthjerte og en sklie som havfruen og blekksprutvennene hennes kan kose seg med. Leker og kreative leker med samleverdi Kjenner du et barn som elsker fantasifull lek? Dette Trolls settet er en super gave. Alle barn som liker Trolls figurer eller havfruer, vil elske LEGO havfrueminifiguren. Velkommen til en verden av fantasifull lek Barna vil kose seg med å bygge dette kule settet før de gjenskape favorittscener fra historien i filmen Trolls: Verdensturné. Disse byggesettene for barn gir liv til Trolls universet med leketilbehør, figurer og gøyale håraksessoarer som barna kan samle på. Det finnes til og med et avtagbart Trolls hår som barna kan feste koselig tilbehør i. Instructions PLUS har zoome- og rotasjonsverktøy for å gi barna enda mer moro.

 • En kreativ gave til alle Trolls fans som ønsker å gjenskape musikkscener fra DreamWorks-filmen Trolls: Verdensturné. Denne leken er fullspekket med tilbehør, og gir mye moro når settet er bygget.
 • Med en eksklusiv havfruesamlefigur og blekksprutleke fra Trolls, kan barna leke seg gjennom undervannsscenene fra filmen Trolls: Verdensturné når de blir med havfruen på technofesten på revet.
 • Høyttalere, stroboskoper, et dansegulv og et DJ-bordleketøy – dette kule settet har mye som barna kan utforske. Snurr rundt på dansegulvet, sus ned sklien og finn deretter samleobjektet musikkstrengen – akkurat som i filmen.
 • Ser du etter Trolls lekesett som en feriegave? Dette settet (41250) er et godt valg! Perfekt for Trolls fans fra 5 år og oppover. En super gave til kreative barn – og alle andre som elsker havfruer.
 • DJ-bordet er over 8 cm langt, 3 cm høyt og 3 cm dypt, slik at dette undervannslekesettet er den perfekte størrelsen for kreativ lek.
 • Leken kan begynne umiddelbar, ettersom dette Trolls lekesettet ikke krever batterier. Gode nyheter for Troll fans som elsker å bruke fantasien til å fortelle historien – ikke batterier!
 • Nå kan enda yngre byggere oppleve følelsen av å oppnå noe ved å bygge på egen hånd med digitale Instructions PLUS, som er tilgjengelig i den gratis LEGO® Life appen.
 • Hvert LEGO® Trolls: Verdensturné byggesett for barn oppmuntrer barna til å øke kreativiteten ved å gjenoppleve scener fra DreamWorks-filmen Trolls: Verdensturné gjennom rollespill.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne krav til kvalitet. Dette sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen hver eneste gang.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® klossene og delene ved å slippe dem i bakken, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at de oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: L8 x H3 x D3 cm
 • Alder: fra 5 år
 • Antall klosser: 173
Produktdetaljer
Modell41250
EAN5702016616767
MerkeLEGO
Alder5, 6, 7, 8, 9

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.