Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Trolls 41254 Vulkankonsert i Rockebyen

-21%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
21%
Kampanjepris 300,- Vår lavpris: 382,- Du sparer: 82,-
På lager
SKU
02202-80
   

La rockekampen starte! Bli med når Poppy og rockedronningen Barb kjemper mot hverandre i den ultimate musikk-konkurransen i Rockebyen. La dem teste ut forskjellig hårpynt foran speilet – Kvist kan til og med gjemme ting i håret sitt! Sjekk ut de kjempefine bevegelige filtvingene på scenen. Etterpå kan småtrollene opptre med lekegitar og mikrofon på de roterende podiene.

Dette kule LEGO® Trolls: Verdensturné Vulkankonsert i Rockebyen leketøyet (41254) bringer musikkverdenen til live for Trolls fans. Med 3 minifigurer starter leken straks. Barn vil elske å hjelpe Poppy gjøre seg klar med forskjellige hårtilbehør mens hun forbereder seg på å møte dronning Barb i den ultimate rockekampen. Så kan de sette Poppy og Barb på de roterende podiene for å rollespille dramatiske musikkscener fra filmen. Trolls lekekonsertscene - fullpakket med kule funksjoner Barn vil nyte fantasifull lek lenge etter at dette lekesettet fra Trolls filmen er bygget. Sjekk ut de bevegelige filtvingene, de roterende plattformene og backstage-snacks. Barn vil elske å finne strengen som kan samles på og legges i harpen - sammen med strenger samlet inn fra andre LEGO Trolls: Verdensturné sett. Kreativ lek for barn som elsker leker fra filmen Trolls LEGO Trolls: Verdensturné åpner en verden av lek for fans av DreamWorks Trolls filmene. Hvert sett har trykte instruksjoner og leveres med Instructions PLUS for å hjelpe barn med å kose seg med byggingen.

 • Kult rockeleketøy for byggemoro for unge Trolls fans! Barna vil elske å gjenskape musikalske scener fra filmen LEGO Trolls: Verdensturné, med mange muligheter for rollespill lenge etter at leketøymodellen er bygget.
 • Med 3 minifigurer, inkludert en eksklusiv Barb minifigur, kan barna leke med trollene mens de utforsker de mange funksjonene som er inkludert i dette settet, noe som gjør det ideelt for barn som elsker kreativ lek.
 • Det er de små detaljene som gjør dette settet så gøyalt! Poppy og Kvist kommer med eksklusive rockeantrekk, pluss tilbehør til trollenes hår og to musikalske leketøystrenger å legge i harpen.
 • Kreativ byggemoro for barn 6 år og oppover. Med 3 Trolls samlerobjektminifigurer inkludert, er dette settet (41254) en flott gave til enhver fan av leker fra filmen Trolls.
 • Med en scene som er over 17 cm høy, 22 cm lang og 11 cm bred, er dette settet den ideelle størrelsen for rollespill alene eller sammen med venner. Den ser også flott ut som utstilling.
 • Hvem trenger batterier når du har fantasi? Med dette fantastiske LEGO® Trolls leketøyet, er ingen batterier nødvendig. Det er gode nyheter for kreative barn som er ivrige etter å komme i gang.
 • I tillegg til utskrevne instruksjoner har dette settet digitale Instructions PLUS. Finn dem i gratisappen LEGO® Life for å gjøre byggingen av dette settet enkelt, selv for unge byggere.
 • Hvert LEGO® LEGO Trolls: Verdensturné sett lar barna gjenskape sine favorittscener fra DreamWorks-filmen LEGO Trolls: Verdensturné. Med mange funksjoner og tilbehør åpner det opp en verden av rollespill og historiefortelling for barn.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller alltid de høyeste bransjestandardene og gjennomgår strenge kvalitetstester for å sikre at de er konsekvente, kompatible og kobles sammen og trekkes enkelt fra hverandre hver gang.
 • Sikkerhetstestet? Selvfølgelig! Vi i LEGO® konsernet tester LEGO® klossene og delene ved å klemme, vri, varme opp, bøye, ripe, strekke og slippe dem for å kontrollere at de oppfyller de strengeste standardene for sikkerhet og kvalitet i verden.

Detaljer:

 • Mål: H17 x L22 x B11 cm
 • Alder: fra 6 år
 • Antall klosser: 387
Produktdetaljer
Modell41254
EAN5702016616804
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.