Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lexibook Nintendo Mario Kart klokke med digital skjerm og projektor - med 20 bilder

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
06218-56
   

Denne stilige Nintendo Mario Kart digitalklokken er super for barn som skal lære seg klokken. På klokkens skjerm vises den digitale tiden, og trykker man på knappen på klokkens skjerm kan også datoen vises. Med denne klokken kan barn lære seg klokken med digital tid, samt også se hvilken dato det er. Klokken har i tillegg en projektor i seg som kan vise 20 forskjellige bilder fra Mario Kart-universet.

  • Tid og dato visning
  • Projektor med 20 bilder
  • Justerbar reim

Inneholder:

  • Lexibook Nintendo Mario Kart klokke

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellDMW050NI
EAN3380743083438
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.