Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lexibook Paw Patrol 2-i-1 vegg og bord nattlampe

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 242,-
Få igjen på lager
SKU
06218-59
   

Fall i søvn med denne super stilige Paw Patrol nattlampen. Lampen har bilde av superhelt-hundene Chase, Marshall og Skye som vil lyse opp i rommet, og du kan drømme deg bort i Paw Patrol verden. Lampen kan henges opp på veggen eller stå på nattbordet, og den kan enkelt skrus av eller på med en knapp. Lampen har LED-lys og har også en timer knapp hvor lampen kan skru seg av etter 20 minutter. 

  • Led-lys
  • Timer knapp

Inneholder: 

  • Paw Patrol 2-i-1 vegg og bord nattlampe

Detaljer: 

  • Batteribehov: 3 x AAA batterier (ikke inkludert) 
Produktdetaljer
ModellNLJ20PA
EAN3380743083469
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.