Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lexibook PAW Patrol klokke med digital skjerm og projektor - med 20 bilder

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 197,-
Få igjen på lager
SKU
06218-57
   

Denne stilige digitalklokken fra Lexibook med PAW Patrol-motiv er super for barn som skal lære seg klokken. På klokkens skjerm vises den digitale tiden, og trykker man på knappen på klokkens skjerm kan også datoen vises. Med denne kule klokken kan barn lære hvordan man leser en digital klokke, samt også se hvilken dato det er. Klokken har i tillegg en projektor i seg som kan vise 20 forskjellige bilder av PAW Patrol figurene Chase, Marshall, Skye, Rocky, Rubble og Zuma.

  • Tid og dato visning
  • Projektor med 20 bilder
  • Justerbar reim

Inneholder:

  • Lexibook PAW Patrol klokke

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellDMW050PA
EAN3380743071053
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.