Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lexibook PAW Patrol vekkerklokke med prosjektor - digital

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Vår lavpris: 242,-
På lager
SKU
06206-22
   

Prosjektor vekkerklokke med motiv fra Paw Patrol med blå bakgrunnsbelyst LCD-skjerm. Fall i søvn mens en prosjeksjon av Paw Patrol-symbolet lyser i taket over deg. Prosjektoren har automatisk timer og skrur seg av etter en stund. Klokka har store knapper som er enkel og trygg for barn å bruke.

  • Alarm med snooze-funksjon
  • Prosjektor i 3 farger
  • Automatisk timer slår prosjektor av etter 5, 10 eller 30 minutter

Detaljer:

  • Mål: 11,7 x 12,5 x 16 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellRL977PA
EAN3380743083636
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.