Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartGames Little Red Riding Hood - logikkspill med 48 utfordringer med Lille Rødhette - fra 4 år

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner. Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. 

Vår lavpris: 318,-
På lager
SKU
03193-103
   

Lille Rødhette fra SmartGames er et morsomt brettspill for 1 person hvor du velger utfordringer i oppgaveheftet. Det er kun én løsning til hver utfordring, og alle løsningene finnes i det medfølgende heftet. Klarer du å bygge en sti som fører til huset til bestemor? Rødhette må passe seg for ulven så han ikke tar henne! Her er det ypperlige muligheter for å trene på logisk tenkning, strategisk planlegging og romforståelse.

Inneholder:

  • SmartGames Little Red Riding Hood logikkspill

Detaljer:

1 spiller

  • 48 utfordringer
  • Alder: 4-7 år

Produktdetaljer
Modell518389
EAN5414301518389
MerkeSmartGames
Alder4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.