Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lisa Aisato puslespill 1000 brikker - God nok

La deg underholde og gjenskap de vakre og stemningsfulle motivene med puslespill fra Lisa Aisato

Lisa Aisato er en norsk illustratør, forfatter og billedkunstner, kjent for sine lekne, følsomme illustrasjoner. Bildene hennes beskriver alt fra hverdagslige opplevelser og gjøremål, til fantasifulle beskrivelser av ulike følelser. Puslespillene fra Lisa Aisato lar deg kjenne på den gode følelsen som motivene gir, samtidig som du underholdes alene eller sammen med andre. Hver puslespillbrikke er unik, og den er produsert på høykvalitetspapir. 

Vår lavpris: 223,-
På lager
SKU
11216-13
   

"Man trenger ikke alltid være super."

Puslespill med motiv av billedkunstner og illustratør Lisa Aisato sin illustrasjon, God nok. Puslespillet har 1000 brikker og viser en jente i superhelt-drakt med teksten "God nok". Motivet er hentet fra Lisa Aisato sin bok: 'Livet - illustrert'.

Å pusle er underholdende for både store og små og kan gjøres alene eller sammen med venner og familie. Oppdag Lisas stemingsfulle illustrasjoner på en ny måte og legg merke til detaljene mens du du legger nye brikker. Hver puslespillbrikke er unik og er produsert av høykvalitetspapir.

Inneholder:

  • 1 Lisa Aisato puslespill

Detaljer:

  • Mål ferdig: ca. 48 x 64 cm
  • Antall brikker: 1000
Produktdetaljer
Modell10434
EAN7072611003155
MerkeLisa Aisato
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.