Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Lisa Aisato puslespill 1000 brikker - Solfavn

La deg underholde og gjenskap de vakre og stemningsfulle motivene med puslespill fra Lisa Aisato

Lisa Aisato er en norsk illustratør, forfatter og billedkunstner, kjent for sine lekne, følsomme illustrasjoner. Bildene hennes beskriver alt fra hverdagslige opplevelser og gjøremål, til fantasifulle beskrivelser av ulike følelser. Puslespillene fra Lisa Aisato lar deg kjenne på den gode følelsen som motivene gir, samtidig som du underholdes alene eller sammen med andre. Hver puslespillbrikke er unik, og den er produsert på høykvalitetspapir. 

Vår lavpris: 223,-
Utsolgt
SKU
11216-14

"Gi meg en jente med solsikker, så kanskje sommeren varer litt lenger."

Puslespill med motiv av billedkunstner og illustratør Lisa Aisato sin illustrasjon, Sommersvev. Puslespillet har 1000 brikker og viser ei jente i en solsikkeeng. Motivet er hentet fra Lisa Aisatos salgsuksess: Livet - illustrert som vant Bokhandlerprisen i 2019.

Å pusle er underholdende for både store og små og kan gjøres alene eller sammen med venner og familie. Oppdag Lisas stemingsfulle illustrasjoner på en ny måte og legg merke til detaljene mens du du legger nye brikker. Hver puslespillbrikke er unik og er produsert av høykvalitetspapir.

Inneholder:

  • 1 Lisa Aisato puslespill

Detaljer:

  • Mål ferdig: ca. 48 x 64 cm
  • Antall brikker: 1000
Produktdetaljer
Modell10435
EAN7072611003162
MerkeLisa Aisato
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.