Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Little Live Pets skilpadder som kan svømme i vann - assorterte farger

Little Live Pets - søte interaktive kjæledyr

Little Live Pets elsker å bli kost med og responderer når du prater eller synger for den, leker og gir deg helt hen. Little Live er disse søte, små interaktive kosedyrene som minner mest om et ekte kjæledyr. De interaktive kosedyrene har en rekke lyder og reaksjoner, og responderer også i lek med tilbehøret de har med seg. Little live dyrene er søte og så myke, og lydene er akkurat som hos et ekte dyr.

Vår lavpris: 175,-
Få igjen på lager
SKU
04217-77
   

Se Little Live Pets skilpaddene oppføre seg som EKTE skilpadder! Disse kule og søte skilpaddene kan nemlig både gå på land og svømme i vann ved hjelp av svømmeføttene sine. Det er tre ulike skilpadder man kan samle på, og alle er unike med stilige mønster på skallet sitt som viser frem personligheten deres. Skilpaddene selges assortert, og de kommer i fargene blå, rosa og lilla. Hvilken du får blir en morsom overraskelse! Hvilken stilig skilpadde får du?

Inneholder:

  • 1 Little Live Pets skilpadde - assortert
  • Bruksanvisning

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x AAA (medfølger ikke)
  • Alder: fra 5 år

Merk: Selges assortert, og man kan ikke velge farge selv. Kjøper man flere samtidig vil det bli plukket forskjellige basert på tilgjengelig sortiment. 

Produktdetaljer
Modell26205
EAN5710950103342
MerkeLittle Live Pets
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.