Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Little Live Wrapples interaktivt kosedyr - Skyo Blue

Little Live Pets - søte interaktive kjæledyr

Little Live Pets elsker å bli kost med og responderer når du prater eller synger for den, leker og gir deg helt hen. Little Live er disse søte, små interaktive kosedyrene som minner mest om et ekte kjæledyr. De interaktive kosedyrene har en rekke lyder og reaksjoner, og responderer også i lek med tilbehøret de har med seg. Little live dyrene er søte og så myke, og lydene er akkurat som hos et ekte dyr.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 245,-
På lager
SKU
03192-236
   

Wrapples er de søteste "hårete bestevennene" du kan få! Fest dem rundt håndleddet og ha dem med deg overalt.

De elsker å bli kost med og responderer når du prater med en, synger for den, leker og gir deg helt hen. Disse nydelige små vennene kan by på mer enn 50 forskjellige lyder og reaksjoner. Se hvordan de våkner til liv på armen din. De store øynene lyser opp og matcher humøret dens. Wrapples elsker å snakke med deg og med hverandre. Henger du dem opp ned, sovner de.

Skyo har en hale som er som skapt for eventyr. Denne Wrapplen er sprekkfull av energi og byr på opplevelser av en annen verden.

Wrapples venter bare på å få være sammen med deg!

Inneholder:

  • Little Live Wrapples - Skyo Blue

Detaljer:

  • Mål: 23 x 5,5 x 5 cm
  • Alder: fra 5 år
  • Batteribehov: 2 x AAA (følger med)
Produktdetaljer
Modell28812
EAN630996288122
MerkeLittle Live
Alder5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.