Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Art Cart - Splatters kunstnerisk dukke med 8 overraskelser

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 234,-
Utsolgt
SKU
06227-1

Slipp løs din kunstneriske side med Art Cart kunstnervognen fra LOL Surprise House of Surprises. Settet kommer med kunstnerdukken Splatters og 8 overraskelser.

Er du klar til å lage unik og kreativ kunst sammen med Splatters? Hun er Emma Emos søster og en fanfavoritt som tar med seg den kreative inspirasjonen som trengs for å sette farge på hverdagen. Splatters er kledd i sterke farger med malingsflekker over hele seg. Med malingen som er sølt over hele dukkejenta er det ingen tvil om at Splatters er en kreativ type. Bruk vann på lerretet for å avsløre magisk kunst!

Lekesettet passer perfekt sammen med andre House of Surprises lekesett, men er også perfekt å leke med alene. Inviter alle LOL-vennene dine og arranger malefest! 

Inneholder:

  • LOL Surprise Splatters dukke
  • Kunstvogn på hjul
  • Lerret
  • Sprayboks
  • Og mer!

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 8 cm
  • Alder: fra 4 år

Produktdetaljer
Modell583806EUC
EAN035051583806
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.