Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Big Baby dukke - MC Swag med tilbehør - 28 cm

-41%

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Kampanjepris 350,- Vår lavpris: 594,-
41%
Du sparer: 244,-
På lager
SKU
06218-84
   

LOL Surprise Big Baby dukken M.C Swag kommer nå i stor størrelse. Motedukken er 28 cm høy og er poserbar. Boksen dukken kommer i blir til et lekesett. Sett opp bordet, stolen og bakgrunnen for å lage det perfekte lekestedet. Hjelp M.C Swag med å pakke ut moteantrekk, inkludert en jakke, shorts, sko, ryggsekk og mer. Hun har til og med stilige øredobber med en sprayboks på som du kan feste på ørene hennes. Mix og match antrekkene hennes for å lage ulike outfits. 

Dukkens armer og ben er bevegelige slik at du kan posere henne med tonnevis med søte positurer. Serien består av to store Big Baby dukker som du kan samle på, som Bon Bon (selges separat). Hver dukke har alt den trenger for å lage sine egne unboxing-videoer. Sett opp bordet, stolen og bakgrunnen, slik at du kan hjelpe dukken med å lage videoer av at dukken åpner pakkene med antrekk og tilbehør.

Inneholder: 

  • LOL Surprise Big Baby - M.C Swag dukke 
  • Antrekk 
  • Sko 
  • Ryggsekk 
  • Øredobber 

Detaljer: 

  • Mål: 28 x 14 cm (HxB) 
  • Alder: fra 4 år 

Merk: Andre dukker selges separat

Produktdetaljer
Modell577461EUC
EAN35051577461
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.