Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LOL Surprise Big B.B dukke - D.J. med overraskelser - 27 cm

-41%

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Kampanjepris 350,- Vår lavpris: 594,-
41%
Du sparer: 244,-
På lager
SKU
01212-52
   

Velkommen tilbake til det ultimate LOL Surprise Big B.B-eventyret. DJ-dukken er tilbake fra shoppingturen og kan ikke vente med å vise frem det hun har kjøpt. Bli med når hun tar frem sine motefunn og viser frem sin nye stil. Her kommer L.O.L. Surprise Big B.B. (Big Baby), en stor versjon av favorittdukken med kul stil og morsomt tilbehør som skal pakkes ut. DJ er nå 27 cm høy, og hun har ledd som kan poseres. Hjelp henne med å pakke ut alle klærne og tilbehøret som du finner i esken.

Inneholder:

  • LOL Surprise Big B.B. DJ dukke
  • Klær og tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 27 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell57306
EAN035051573067
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.