Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Boys dukke i ball - Series 4 med 7 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 174,-
På lager
SKU
01212-54
   

LOL Surprise Boys Character dukkesettet består av én av 8 mulige LOL guttedukker fra Series 4 med 7 overraskelser i en LOL-ball.

Åpne ballen for å se hvilken av de 8 mulige dukkene du får, og pakk så opp tilbehøret dukken kommer med. Guttedukken man får er en tilfeldig og hyggelig overraskelse, men det alle har til felles er at de er kledd i stilige og moteriktige klær. Pakk ut innholdet i kulen, bad dukken for å oppdage overraskelser i vannet og start leken!

Samle alle de 8 minidukkene i serien, som hver og en kommer med 7 overraskelser. Denne ballen med dukke og tilbehør er en flott gave til en LOL-fan, da den er perfekt til kreativ og fantasifull lek for barn, samtidig som det er en morsom samlefigur som barna kan stille ut på barnerommet.

Inneholder:

  • 1 LOL Surprise boys dukke
  • 7 overraskelser

Detaljer:

  • Mål: ca. 8 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: Hvilken dukke du får er en overraskelse, det finner du først ut når du pakker ut dukken.

Produktdetaljer
Modell572695
EAN035051572695
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.