Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Glitter Style 1 dukke i ball - 3 baller med 7 overraskelser i hver

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 594,-
Medlemspris 473,-
På lager
SKU
06218-68
   

I denne pakken får du hele 3 baller! Hver av LOL Surprise Glitter Series 1-ballene består av én av 12 mulige LOL minidukker med glitrende stil og 7 overraskelser i en LOL-ball.

Har du gått glipp av de limited edition LOL Surprise glitter-dukke serien for noen år siden? Nå har du sjansen til å samle og ferdigstille samlingen med denne 3 pakningen. Hver ball har 7 overraskelser og 1 dukke som er i glitter fra topp til tå. Se etter Queen Bee og andre favoritter fra serie 1 i helt nye antrekk. 

Denne ballen med dukke og tilbehør er en flott gave til barn eller til enhver anledning. Perfekt for moro, kreativ og fantasifull lek for barn. Fullfør samlingen din med alle 4 LOL Surprise Glitter 3-pack (selges separat) 

Inneholder: 

  • 3 LOL Surprise glitter dukker 
  • 3 LOL Surprise baller 
  • 21 overraskelser 

Detaljer: 

  • Alder: fra 4 år 

Produktdetaljer
Modell576112EUC
EAN035051576112
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.