Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Hair Hair Hair dukke Series 2 - samledukke med 9 overraskelser - flere varianter

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 217,-
Utsolgt
SKU
06227-7

LOL Surprise Hair Hair Hair samledukkene kommer nå i 8 nye varianter i Series 2, og de har alle unike stiler og flott hår til å style. Hver dukke kommer med 9 unike hårstylingstilbehør som du kan bruke til å style og frisere med. Dukkene selges assortert og enkeltvis, som vil si at det blir en morsom overraskelse hvilken du får! Hvilken får du?

Lag fantastiske og unike frisyrer som gjenspeiler personlighetene til hver av dukkene, og som står i stil med antrekkene deres. Dypp dukken i vann for å avsløre en fargeendringsoverraskelse! Pakk ut flere supre overraskelser slik at du kan mikse og matche mens du styler og leker med disse søte karakterene. Samle alle 8 for å leke med hele gjengen!

Inneholder:

  • 1 tilfeldig LOL Surprise Hair Hair Hair dukke
  • 9 tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år

Merk: Dukkene plukkes tilfeldig ut fra tilgjengelig sortiment, og man kan ikke velge hvilken man får. Kjøpes flere om gangen vil det plukkes ulike så langt det er mulig.

Produktdetaljer
Modell584445EUC
EAN0035051584445
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.