Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Hair Salon - frisørsalong i veske med dukke og 50 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 876,-
Medlemspris 585,-
På lager
SKU
05205-21
   

Flott sammenleggbart skjønnhetssalong-lekesett med 50 overraskelser fra LOL Surprise. Finn klær i garderoben, smink deg ved sminkebordet og style håret i salongen!

L.O.L. Surprise! Furniture Beauty Salon-settet inkluderer 50 spennende overraskelser til din Prim-dukkes skjønnhetssalong (flere dukker kjøpes separat). Dette er det ultimate stedet for å style og vise frem dine LOL Surprise hårfrisyrer!

Boksen lekesettet kommer i kan brettes ut, og vipps så du har forvandlet den til en hyggelig salong hvor du kan ta imot kunder. I lekesettet finner du LOL-dukken Prim. Hun elsker å skinne og styler deg til en ekte diva når du kommer til hennes skjønnhetssalong.

I denne esken med møbler og skjønnhetssalong finner du alt du trenger til å innrede din egen salong. En behagelig stol til kundene dine, et speilbord til alle produktene, flaske, vask og mye mer.

Inneholder:

  • LOL Surprise dukken Prim
  • Skjønnhetssalong i veske
  • Stort sminkebord med speil og lys
  • Flaske
  • Vask
  • Saks
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål eske: 43 x 15 x 33 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 6 år

Merk: Én dukke inkludert. Andre LOL dukker kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell571322
EAN035051571322
MerkeLOL Surprise
Lol Surprise spa lekesett med tilbehør Lol Surprise spa lekesett med tilbehør

Stell din dukkes hår

Vask håret i vasken, børst og style med inkludert tilbehør.

Med eksklusiv LOL Surprise JK Mini Fashion dukke Med eksklusiv LOL Surprise JK Mini Fashion dukke

Eksklusiv dukke

Settet kommer med eksklusive LOL Surprise JK Mini Fashion dukke.

Brett sammen etter lek og du får en flott veske til å bære med deg Brett sammen etter lek og du får en flott veske til å bære med deg

Sammenleggbart lekesett

Brett sammen etter lek, og du får en søt veske til å ta med på turen.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.