Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Vacay Lounge - Leading Baby dukke på ferie med 8 overraskelser

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
09227-3
   

Slapp av på ferie med Vacay Lounge lekesettet med hengekøye fra LOL Surprise House of Surprises. Settet kommer med feriedukken Leading Baby og 8 overraskelser.

Er du klar til å nyte late dager sammen med Leading Baby? Hun er Marilyn Stars søster og en fanfavoritt som tar med seg den ferieinspirasjonen som trengs for å slappe ordentlig av i hverdagen. Leading Baby er kledd i en sommerlig hvit kjole med trendy solbriller og matchende sko. Med hengekøyesettet, kameraet og drikkeflasken er det ingen tvil om at Leading elsker ferie. Legg deg i skyggen av palmen og nyt en avslappende ettermiddag.

Lekesettet passer perfekt sammen med andre House of Surprises lekesett, men er også perfekt å leke med alene. Inviter alle LOL-vennene dine på timevis med avslapning!

Inneholder:

  • LOL Surprise Leading Baby dukke
  • Hengekøye og stativ
  • Palme
  • Drikkeflaske
  • Og mer!

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 8 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell583790EUC
EAN035051583790
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.