Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Møbelsett Series 4 bilverksted med dukke - Spice med over 10 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
01212-45
   

Innred dette utfoldbare bilverkstedet med LOL Surprise Furniture Series 4-settet med over 10 overraskelser, inkludert en Spice dukke og bilutstyret hun trenger.

Åpne din egen bilforretning med dette morsomme LOL Surprise møbelsett BB Auto Shop med over 10 overraskelser. Dette settet fra Serie 4 har alt du trenger for å starte din arbeidsdag i den nye bilbutikken, inkludert en stilig Spice dukke som er klar for en ny arbeidsdag, og en lekker rosa bil. Brett ut boksen til en stilig bilbutikk med rødlig murvegg og diverse stilig veggpynt. Spice elsker å jobbe i disse kule omgivelsene, og er klar for å style denne kule bilen med det medfølgende tilbehøret.

Lekesettet og møblene skaper uendelige muligheter for lek og historiefortelling, slik at du aldri trenger å leke den samme historien to ganger. Når du er ferdig med å leke, kan du brette boksen sammen for enkel lagring.

Inneholder:

  • 1 LOL Surprise dukke - Spice
  • 1 BB Auto Shop eske
  • 1 bil
  • 1 campingvogn
  • Biltilhør
  • Klistremerker

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

LOL Surprise møbelsett Serie 4 gir deg 4 forskjellige møbel-bokser å velge mellom, hver med med et eget tema og eksklusiv dukke. Hver boks kan omgjøres til et rom, og inneholder mer enn 10 overraskelser, inkludert en dukke.

Merk: Andre sett i samme serie kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell572619
EAN035051572619
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.