Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Møbelsett Series 4 uteplass med dukke - Dawn med over 10 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 243,-
På lager
SKU
01212-47
   

Gjør det koselig på dette utfoldbare utestedet med LOL Surprise Furniture Series 4-settet med over 10 overraskelser, inkludert en Dawn dukke og utemøblene hun trenger.

Gi din LOL dukke en rolig og avslappende dag på denne herlige uteplassen i LOL Surprise møbelsett chill patio med over 10 overraskelser. Dette settet fra Serie 4 har alt du trenger for tidenes mest avslappende dag, inkludert en fredfull Dawn dukke som er klar for en bekymringsløs dag hvor alt skjer i bedagelig tempo. Brett ut boksen til en herlig uteplass med palmetrær og grønne planter i blomsterbedet rundt bassenget og den blomstrede plenen. Dawn elsker å chille i disse tropiske omgivelsene, og er klar for slenge seg i hengekøyen og nyte varmen fra solen.

Lekesettet og møblene skaper uendelige muligheter for lek og historiefortelling, slik at du aldri trenger å leke den samme historien to ganger. Når du er ferdig med å leke, kan du brette boksen sammen for enkel lagring.

Inneholder:

  • 1 LOL Surprise dukke - Dawn
  • 1 avslappende uteplass eske
  • 1 hengekøye
  • Solbriller
  • Saccosekk
  • Og mer!

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

LOL Surprise møbelsett Serie 4 gir deg 4 forskjellige møbel-bokser å velge mellom, hver med med et eget tema og eksklusiv dukke. Hver boks kan omgjøres til et rom, og inneholder mer enn 10 overraskelser, inkludert en dukke.

Merk: Andre sett i samme serie kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell572633
EAN035051572633
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.