Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Møbelsett Series 4 soverom med dukke - Dusk med over 10 overraskelser

L.O.L. Surprise dukker og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Vår lavpris: 243,-
På lager
SKU
01212-48
   

Innred dette utfoldbare soverommet med LOL Surprise Furniture Series 4-settet med over 10 overraskelser, inkludert en Dusk dukke og møblene hun trenger.

Style dette koselige soverommet i ulike lillafarger med dette morsomme LOL Surprise møbelsett cozy zone med over 10 overraskelser. Dette settet fra Serie 4 har alt du trenger for et stilfult og koselig soverom i møke lillatoner, inkludert en kul Dusk dukke som elsker å tilbringe tid og sove i den deilige sengen på dette stilige rommet. Brett ut boksen til et personlig soverom med et stort vindu, lilla planter og møbler, og masse kul pynt på veggene. Dusk elsker å tilbringe tid i disse tøffe omgivelsene, og hun ommøbelerer gjerne en gang i blant.

Lekesettet og møblene skaper uendelige muligheter for lek og historiefortelling, slik at du aldri trenger å leke den samme historien to ganger. Når du er ferdig med å leke, kan du brette boksen sammen for enkel lagring.

Inneholder:

  • 1 LOL Surprise dukke - Dusk
  • 1 soverom eske
  • Seng
  • Teppe
  • Speil
  • Og mer!

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

LOL Surprise møbelsett Serie 4 gir deg 4 forskjellige møbel-bokser å velge mellom, hver med med et eget tema og eksklusiv dukke. Hver boks kan omgjøres til et rom, og inneholder mer enn 10 overraskelser, inkludert en dukke.

Merk: Andre sett i samme serie kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell572640
EAN035051572640
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.